Благоевград излиза на протест срещу насилието над кучетата

27 Юли 2023 | 19:20
5 коментара
Общество
Благоевград
Благоевград излиза на протест срещу насилието над кучетата
Петъчен протест се подготвя пред сградата на Община Благоевград!!!

На 28 юли – в последния петък от месеца се организира протест от гражданска инициатива "Справедливост за Мечо", Сдеужение "Помощ за животните - Дара", любители на животни, представители на неправителствени организации и недоволни граждани се събират пред Общината.

Мотивите на протестиращите да излязат „на улицата“ са свързани с последните новини покрай „кучешкия“ проблем в града. 

Искане за оставка на Илко Стоянов от кметския пост поради варварските начини за справяне с проблемите на общината. Кметът в социалните мрежи е определян като „основен виновник“ за несправянето с проблема с бездомните животни в града. 

Незабавно уволнение на Елена Миразчийска и Димчо Киров от общинския инспекторат заловени да транспортират и изхвърлят упоени кучета на територията на други общини!

Незабавно уволнение на служителите на общински приют за кучета в Благоевград.

Протестът е с начален час 9 сутринта. В същото време ще се проведе и редовната сесия на Общинския съвет. В нея по дневен ред са включени 69 точки.
Преди две седмици няколко неправителствени организации сигнализираха до институциите в София, включително и до президента за нередности, свързани с бездомните животни в Благоевград.

28 юли, Петък от 9:00 часа пред сградата на община Благоевград!!!

Добавени коментари

До горните публикува:
14 Август 2023 | 13:29
Да не бяха майките ви разкрепостени - безразборно полово активни без или с дефектни капути, та са ви изс..ли такива грешки на природата....
до: БРАВО БЕ СЕКТА ХАХАХА публикува:
28 Юли 2023 | 09:27
Заради подобни недоразумения на природата, като Вас се случват всички нередности в държавата, ако ви се спре размножаването, което е в изключителна вредна за останалата нормална, човешка част на населението, всичко ще се нормализира и ще бъде в ред !
БРАВО БЕ СЕКТА ХАХАХА публикува:
28 Юли 2023 | 05:51
Хахаха айдееее сектантите отново са превъзбудени, но така е липса на полов контакт води до такива болни измислици от една малка групичка сектанти, които са политически зависими... Сами си вкарвате автогол хаха Илко пак ще бъде кмет, а на вас секта издухала ще ядете камъните, изчакайте още няколко месеца само! ;)
Протест публикува:
27 Юли 2023 | 22:34
Протестира будната гражданска съвест.Протестират не само тези,които ще присъстват на събитието.Протестираме и ние, които не можем да дойдем,защото сме на работа.Вън от общината и строги наказания за всички замесени в тровенето и умъртвяването животинките.
Бриндо публикува:
27 Юли 2023 | 21:59
Не Благоевград, а Бриндо и недоклатения Кавказ излизат с още 10 незадоволени

Добавете Вашия коментар

TOP