Благоевград готви протест срещу Радев заради Караянчева

05 Октомври 2020 | 12:45
6 коментара
Общество

Протест срещу президента Румен Радев се подготвя тази вечер в Благоевград, пише 24 часа. Все още не е ясно дали ще се съберат доста хора и дали протестът ще се състои. 

Преди дни в града гостува председателят на парламента Цвета Караянчева за среща с актива на ГЕРБ. Тя бе посрещната от десетина протестиращи на площада. Караянчева тръгна към тях, за да проведе разговор и да чуе защо искат оставка на правителството, но те я замеряха с яйца и диалог не се получи.

Най-вероятно това е провокирало пък други благоевградчани да се подготвят за протест срещу Радев.

Днес държавният глава ще посети Благоевград, където ще участва в тържествената церемония, посветена на 108 години от Освобождението на Горна Джумая и празника на Благоевград.

От 18 часа на площад "Георги Измирлиев" президентът ще поздрави почетния караул и ще произнесе слово, след което ще се състои преглед на реплики на бойните знамена светини.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
05 Октомври 2020 | 22:15
Граждани на Благоевград,заслужавате си съдбата!Ако този фатмак беше дошъл в моя макар и малък град,щях да намеря начин да го унижа!Живейте си спокойно и не се оплаквайте!Заслужавате си съдбата!!!!!!
Виж ми Укото публикува:
05 Октомври 2020 | 20:23
Не знам защо си спомних за един местен "журналист", който преди години още не беше такъв и беше арестуван за рекет.
Какво да пиша? публикува:
05 Октомври 2020 | 15:09
Нищо умно не прочетох.Ами ако някой има нещо против да му каже-да застане пред него мъжката и да говори каквото му е на душата.Ама не!-Ние сега ще направим така,защото ония-онака...Простотия до шия!
как ще протестирате? публикува:
05 Октомври 2020 | 14:09
Ще тропате по цинкови кофи ли?
с 200 на деса простакеса публикува:
05 Октомври 2020 | 14:06
докато радефф се мотае при помаците от благоевград, аз опъвам яко деса простакеса! Правиме го по руск и- първо и го вкарвам в г.,ъза след това в устата!
болшевишки гниди от пиринско.бг публикува:
05 Октомври 2020 | 14:01
радефф олигофрена на БСП ще бъде освиркан и посрещнат подобаващшо така, че Мунчо от славяново да забрави за пиринска Македония! Вън болшевишките мекерета от България! Мунчо с тях!

Добавете Вашия коментар

TOP