Бизнесменът Васил Божков пред Миролюба Бенатова в ефира на ТВ1

22 Май 2021 | 00:04
0 коментара
Общество

По време на изборите или след тях ще се върна в България. Зависи от някои формалности, които са ми създадени от българската държава. Имам дори два паспорта - един служебен и един туристически. Трябва да се довършат някои неща, свързани с Интерпол, за да се върна в България. Това коментира бизнесменът Васил Божков пред Миролюба Бенатова в ефира на ТВ1.

Божков коментира още, че Бойко Борисов не обича да губи, затова не е играл на карти с него. "Когато игра с Борис Бекер аз го видях по някои въпроси и му казах, че е щял да бие Бекер, а той отговори, че партньорът му е бил "хлабав" и затова не са били", каза още той.

По думите на Божков не са се разбирали добре. По отношение на това дали е давал пари на Бойко Борисов той отговори, че това може да се проследи, тъй като неговите разходи са ясно разписани и два въпросът къде са отишли другите пари. 

"Георги Попов няма как да е арестуван. Снощи той беше с мен. Делото на Попов и моето дело вървят заедно. Ако той е екстрадиран трябваше да съм екстрадиран и аз. Аз съм невинен за тях /бел. ред. съдебните органи в Дубай/ . Те приемат, че представените доказателства, аз съм невинен по всички 19 точки", каза още Божков за съдружника си.

Винаги съм подпомагал спорта. Когато ти кажат: „взимаш Левски или приключваш, какво правиш“. Не се правех на балък. Преценявах, че по-добре да останат печалби, за да се запазят работните места. Не съм давал  подаръци на Борисов. Когато отида с един джоб пари и се върна с празни джобове, къде могат да останат тези пари?! Не си личи, че носиш нещо. Има хронология на събитията. Чекмеджетата не са корупция, а рекет. Аз не съм отишъл да предлагам. Те ми казаха-или така, или така. 

Добавете Вашия коментар

TOP