Бизнесменът съветник Милчо Караджов деребейства в Кресна! Злоупотребява с името на Цветан Цветанов, глади панталона за общински председател на ГЕРБ

18 Юни 2016 | 03:35
5 коментара
Общество
Бизнесменът съветник Милчо Караджов деребейства в Кресна! Злоупотребява с името на Цветан Цветанов, глади панталона за общински председател на ГЕРБ

Скандално известният бизнесмен и общински съветник от групата на ПП ГЕРБ Милчо Караджов деребейства в община Кресна, съобщава репортер на Pirinsko.com.

 След поредица от скандали и непристойно поведение местният депутат Милчо Караджов е на път да затрие партията на Бойко Борисов в община Кресна.

Под сурдинка в Кресна се коментира, че Караджов подготвя смяната на общинския председател на ГЕРБ-Кресна Георги Георгиев - "Белята", като правил уговорки Георги Георгиев да смени настоящия председател на Общински съвет - Кресна Мая Божанина.

 За никой не е тайна, че ГЕРБ - Кресна е пред разпад, след близо 3 години вътрешно партийни боричкания. Основна причина е спуснатият парашутист кандидат за кмет Атанас Махлелиев, който се оказа грешен проект на Георги Георгиев, Милчо Караджов и Владимир Шатев - "Кумчо Вълчо" в заверата "Бриони". Десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ напуснаха парията, месец преди кметските избори провели се през месец октомври на 2015 година, като направиха наказателен вот, заради политическият номад прескачал от партия в партия Милчо Караджов, който без да му мигне окото се обяви за "гербер" №1 в Пиринско.

 Освен, че подготвя сериозни рокади, Караджов си позволява да злоупотребява с имената на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и Народния представител Даниела Савеклиева.

 В Кресна всеки знае, че зад Милчо Караджов стои Цветан Цветанов, което най-вероятно тази хвалба ще му изиграе лоша шега.

„Пирин“ се раздели с Емил Виячки по взаимно съгласие снимка 1

Припомняме, че през месец април тази година в зала "Арена Армеец" пред целия ръководен елит на партията Бойко Борисов бе категоричен, че ГЕРБ може да бъде свалена от власт само от ГЕРБ, а това ще стане единствено ако присъстващите не бъдат безмилостни към корупцията.

"И защо, защото ако докопам някого от вас, милост няма да има. Къде е Фидосиева, къде е Павел, къде е Иван, къде е другият и третият Иван, дето бяха на първия ред на тази партия?! Няма ги, пощада за никого няма да има. Борисов предупреди представителите на партията, че народът е този, който ако разбере, че не са честни към него, няма да ги търпи и ден. Колко партии си отидоха заради това, попита още той и даде пример с БСП, която, според него, намалила подкрепата си на 10 - 12% именно заради корупцията.

"Ако някой си мисли, че на общинския пазар в София може да прави далавери и няма да го докопам един ден - дълбоко се лъже. И ако не го докопаме, хората ще си мислят, че това идва при нас. Интернет обаче е нещо чудесно - там не само можеш да си пускаш карикатури, но идват и сигнали, а аз имам инструментите да ги проверявам", допълни Борисов.

Името на Милчо Караджов бе замесено в поредица скандали и злоупотреби, както в личен, но и професионален план.

Справка на общината сочи, че фирмата на общинският съветник за пример Милчо Кадраджов – „Карета – Милчо Караджов – Виолета Караджова” е сред най-големите длъжници на общинската хазна в град Кресна, като задължението към 01.03.2016 година е 14 639 лв. и 27 ст.

Той е глобен около 90 000 лева от комисията за конфликт на интереси. След данъчна ревизия, преди един месец той е получил акт за сумата около 100 000 лева. НАП е запорирала сметки на фирми свързани с Милчо Караджов. Проверяван многократно от РИОСВ и РЗИ-Благоевград за системни нарушения, за които има преписания и наказания.

Около 120 жители от град Кресна, с подписка сигнализираха различни институции и готови на гражданско неподчинение заради дърводелски цех и цех за пелети, като по думите на живеещите около двата цеха посочват, че кварталът се обгазява денонощно и не може да има нормален живот в тази част на Кресна при подобно производство - жизнено замърсяващо, невъобразимо чукащо, боботещо, шумно и пожароопасно, продължаващо ден и нощ. В къщите живеят млади хора с малки деца, които дишат мръсен въздух. Прането на простора става черно. Замърсява се почвата и всичко, което се отглежда на нея.

 Последната изцепка на Милчо Караджов е на редовна 12 сесия на общински съвет, когато пред кмета Николай Георгиев, служители на общинска администрация, общински съветници, гости и медии той си позволи да обижда, заплашва и кълне местен бизнесмен в спор за общинска улица. Въпреки, че многократно му бе правена забележка от кмета Н. Георгиев и общинският председател М. Божинова, Караджов не възприемаше забележката и показа неуважение към институцията ОбС-Кресна.

Местни разказват, че от както Милчо Караджов подкрепи официално ПП ГЕРБ за местните избори е станал изключително вулгарен и нагъл, като кмета на врачанското село Галиче - Ценко Чоков.

Ще бъде ли отстранен Милчо Караджов от редиците на ГЕРБ? Очаквайте подробности!

 Pirinsko.com потърси за коментар Георги Георгиев, общински съветник и председател на ПП ГЕРБ в гр. Кресна,  но опитът беше неуспешен, защото телефонът му беше изключен.

 

Бизнесменът съветник Милчо Караджов деребейства в Кресна! Злоупотребява с името на Цветан Цветанов, глади панталона за общински председател на ГЕРБ

Добавени коментари

perata публикува:
20 Юни 2016 | 07:15
kak moje mil4o karadjow da mi re6awa problemite na kresna i twa mi e ob6tinski sawetnik dalji pari na ob6tinata ami kmeta kyde gleda pazili go na mil4o oswen towa toi e ot skandal w skandel tipi4en bai ganio
ДИЧО публикува:
19 Юни 2016 | 22:16
Същото се отнася и за Петрич тук гроб се командва от една ЖАБА депутат Танев и затова града ни цъфти под негово командване уволни на 70 служители докара ни от Благоевград Илко Ментата и от Неделино г-жа Салагьорова за зам кметове тъй като не вярвал на петричани но идва видовден няма да чакаме г-н Борисов тъй като и тук жабата е с даскалчето Цветанов
ДИЧО публикува:
19 Юни 2016 | 22:16
Същото се отнася и за Петрич тук гроб се командва от една ЖАБА депутат Танев и затова града ни цъфти под негово командване уволни на 70 служители докара ни от Благоевград Илко Ментата и от Неделино г-жа Салагьорова за зам кметове тъй като не вярвал на петричани но идва видовден няма да чакаме г-н Борисов тъй като и тук жабата е с даскалчето Цветанов
Светла публикува:
19 Юни 2016 | 13:56
Мисля че именно откакто Караджов се захвана с ГРОБ му излязоха куп проблеми. Който се захване с ГРОБ няма бъдеще. По принцип Милчо се хвали в Кресна че са много близки с Цветанов бил го канил на богородица за рождени дни и т.н. Нооооо на Милчо не може да му се вярва защото Георгиев пък казва че Цветанов казал да му забравят телефонния номер заради изгубените кметски избори. Поискана е оставката на Георгиев и за това Милчо прави постъпи за председателското място на ГЕРБ.
ПЕТРОВ публикува:
19 Юни 2016 | 10:31
СПОРЕД МЕН СТРУКТУРАТА НА ГЕРБ В КРЕСНА ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУША В ДУМИТЕ НА БОРИСОВ И ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ СПРЯМО М.К КОЙТО ДЕЙСТВИТЕЛНО ДЪРПА ПАРТИЯТА НАЗАД

Добавете Вашия коментар

TOP