Бизнесмен подари моторна шейна на планинските спасители в Разлог

31 Декември 2023 | 11:30
1 коментара
Общество
Благоевград
Бизнесмен подари моторна шейна на планинските спасители в Разлог

Отрядът на ПСС в Разлог вече разполага с още една моторна шейна. Планинските спасители получиха ценния за дейността им и за живота на пострадалите подарък по Коледа от бизнесмена Явор Капитанов.

По този начин те ще могат по-бързо да стигат до туристи, които бедстват в планината. Ще оказват с новата моторна шейна помощ и на скиорите на ски писта „Кулиното“ в Пирин планина.

 

„Неслучайно хората казват, че по Коледа ставаме по-добри и правим чудеса! Нещо малко за нас може да бъде чудо за другиго! Изказваме най-искрена си благодарност към Явор Капитанов за подарената моторна шейна! С нея ще бъдем по-бързи. Доброто е заразно! Благодарим, че ни подкрепяте и сте до нас! Ние ще бъдем до вас винаги, когато имате нужда!“, заявиха планински спасители от Разлог.

Те са категорични, че при инцидент в гората най-важна е бързината на реакция и достигането до тези, които се нуждаят от помощ. Затова е много ценна за тях дарената моторна шейна

Добавени коментари

Иван публикува:
31 Декември 2023 | 22:35
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Добавете Вашия коментар

TOP