Бизнесемени, журналисти и общински съветници от Благоевград стъпиха на вр. Мусала, обявиха: „Магията от стъпването на върха е несравнима”

07 Август 2017 | 17:23
1 коментара
Хайлайф

Десетки благоевградчани щурмуват ежедневно вр. Мусала, видя репортер на Pirirnsko.com.  Според нашето проучване най – ентусиазираните да изскачат най – високия връх в страната и на Балканския полуостров са бизнесмени, журналисти и общински съветници от областния център на Пиринско.

Сред тях са бизнесменът и съдържател на питейно заведение в Благоевград, Слави Стояновски, колежката ни от местен информационен сайт Ива Сеизова и общинската съветничка Злата Ризова.

И въпреки, че професиите им са абсолютно различни по жанр, тримата са категорични, че магията от стъпването на върха е несравнима с никоя друга, а чувството на победител те грабва отведнъж.

„Ако искате вярвайте, задръстване и на връх Мусала” , написа ентусиазирано във фейсбук страницата си журналистката Ива Сеизова.

„От толкова много хора на върха, чакаш на опашка да се снимаш до пирамидата на Мусала с българското знаме. А горе на върха гледката е главозамайваща, правят се стотици снимки, някои похапват, огладнели от дългия преход, други си пийват биричка или пък друго нещо, някои се обаждат по телефона, за да се похвалят с постижението си, имаше и полуголи, събиращи тен, дори имаше и празнуване на рожден ден, горе на самия връх. Поне час си заслужава да се остане на върха, за да се отмориш и да се насладиш на величието на планината. Надолу пък е доста опасно, трябва да си гледаш в краката и често се питаш: „Аз по този път ли дойдох”, гласи още написаното от нея.

„Високо, високо”, пък е посланието на бизнесменът Слави Стояновски. Той е убеден, че красотата от върха трябва да се види от всеки българин.

Минути пък след като стъпи на вр. Мусала общинската съветничка от Благовград Злата Ризова заплаши : "Да се готви вр. Олимп”. 

Добавени коментари

боже опази... публикува:
08 Август 2017 | 11:42
е ХАЙДЕ СЕГА, И ДРУГИ СЕ ИЗКАЧИХМЕ НА ВЪРХА И ТО НЕ ВЕДНЪЖ , НО НЕ СМЕ СЕ ТАГНАЛИ ЗА ФЕЙСА, КОМПЛЕКСАРИ........... ТО ЛИЧНО АЗ ПОЗНАВАМ ОТ ГРАДА НИ ПОНЕ 25-30 ЧОВЕКА ДА СА ИЗКАЧИЛИ ВЪРХА НО НЕ СА СЕ ПОХВАЛИЛИ, ГОЛЕМЯ РАБОТА... ТОВА ЛИ СА ИМ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ТИЯ "КАТЕРАЧИ"....БРИНДО, ЩО ЧАКАШ, КАЧИ СЕ И СЕ СНИМАЙ...

Добавете Вашия коментар

TOP