Бившият управник на с. Зелен дол Ангел Младенов назначен за координатор на селските кметове в община Благоевград

08 Февруари 2022 | 07:43
6 коментара
Общество
Бившият управник на с. Зелен дол Ангел Младенов назначен за координатор на селските кметове в община Благоевград

Бившият управник на с. Зелен дол, пенсионираният полицай Ангел Младенов, става координатор на селските кметове и наместници в община Благоевград. Задачата му ще е да обикаля по селата и да следи как се харчат общинските пари, като ще е длъжен да докладва писмено констатациите си на общинския кмет.

„Има нужда от такава длъжност във всяка община, говорим за обикновен служител на ниско ниво, не за началник на кметовете“, изрично уточни градоначалникът Илко Стоянов и поясни, че въпросният контрольор няма да ограничи директния достъп на избраните и назначени селски управници до него, до секретаря Дейвид Арабаджиев, нито до директора на дирекция „Информационно обслужване“ Бойко Начев, които в момента са ангажирани с проблемите по селата.

Ангел Младенов беше кмет на с. Зелен дол мандат и половина. След като миналата година Илко Стоянов спечели изборите за общински кмет, се заговори, че бившият полицай глади пак панталон за старото си управленско място, но зелендолци се вдигнаха в подкрепа на наместника си Александър Мановски-младши. Илко Стоянов потуши напрежението тогава, като обясни, че назначаването на Ангел Младенов е коментирано за позиция на инспектиращ.

Очаква се днес той официално да бъде представен на селските управници.

Добавени коментари

Въпрос до Кмета публикува:
11 Февруари 2022 | 10:36
Ти ли го предлагаш, или друг го препоръчва. Едва ли ти го предлагаш. Догодина няма да гласувам за теб. Ясно е, че това назначение ти е продиктувано в ушето, и се знае от кой.
Бени публикува:
10 Февруари 2022 | 18:49
Предизборните обещания на кмета Стоянов за намаляване на администрацията в общината, се оказаха голяма лъжа!А за този партиен кадър,рожба на БКП,постоянно трябва да има добра държавна работа!
пенсионер публикува:
08 Февруари 2022 | 13:08
Задачата на този пенсионер ще бъде да обикаля по селата и да отклоня, към определени фирми общинските пари, като ще е длъжен да докладва писмено констатациите и процентите заделени за общинския кмет.Е,няма такава държава!!! Точно заради такива уродливи практики,младите бягат от тази държава.
Тошко публикува:
08 Февруари 2022 | 12:47
В тая община само на Камбитов хората.
Илко публикува:
08 Февруари 2022 | 10:21
Селските кметове не работят но ще имат координатор който е пенсионер(полицай) Аман от администрация
ИВАН публикува:
08 Февруари 2022 | 09:23
Все повече и повече чиновници в тая община!

Добавете Вашия коментар

TOP