Бившият кмет на Благоевград Ат. Камбитов вдигна палат в Гърция

28 Октомври 2022 | 11:33
3 коментара
Общество
Бившият кмет на Благоевград Ат. Камбитов вдигна палат в Гърция

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов вдигнал къща на три етажа в курорта Неа Парамос, разказват запознати с новата придобивка.

Градчето се намира недалеч от Кавала, в съседство с живописния плаж Амолфи и е предпочитано от много българи, пише „Уикенд“.

Камбитов направил истински палат, в който цяло лято почиват на смени близките до сърцето му жени. Както е известно, Камбитов е разделен с първата си съпруга и през последните години живее със своята заместничка в кметството на Благоевград Христина Шопова. С бившата си жена обаче също поддържал добри отношения и така цялата фамилия се радва на гръцкото лято.

Добавени коментари

Олигофрени публикува:
29 Октомври 2022 | 08:45
Окрадени и мизерни благоевградчани са източника на доходи.
Боби публикува:
28 Октомври 2022 | 14:51
Дали има къща или не е много ясно. Доста хора от Благоевград имат. Лично аз желая на камбитов и шопова да са живи и здрави и да стоят далеч от града ни. Ако може и техните хора които работят в община и общински дружества.
А така де-е-е! публикува:
28 Октомври 2022 | 12:19
А вие си го съдете!На него му е през оная работа.Та ни е чудно защо е този натиск някои да са в управлението вечно.Дори си захвърлят и докторската диплома.Женят се,развеждат се и от начало.Растът им доходите,"расте" им и морала.Да живей,живей труда!

Добавете Вашия коментар

TOP