Бившият кмет на Банско Георги Икономов се обяви като независим общински съветник

30 Септември 2020 | 10:32
14 коментара
Политика

Ще продължа да изпълнявам задълженията си като общински съветник, но независим до края на мандата на този общински съвет, това обяви преди минути екскмета на Банско Георги Икономов по време на редовното месечно заседание на местния парламент. Икономов направи изказване, след като председателят Димитър Русков обяви създаването на група общински съветници- ГЕРБ, в чиито състав влизат Костадин Загорчин, който е определен за председател, Евгения Тренчева, Благой Кишев, Марио Шопов и Кадри Туталъ.

От групата е изключен Георги Икономов, който влезе в настоящия парламент от листата на ГЕРБ. 

Георги Икономов беше водач на листата на партия ГЕРБ и кандидат за трети мандат като кмет на Банско на изборите миналата година. След като стана част от новия политически проект на Цветан Цветанов, от местната организация на партията излязоха с декларация, в която настояваха той да напусне местния законодателен орган.

Добавени коментари

Банскалия публикува:
01 Октомври 2020 | 08:43
Венета, поне си откровена! Мразиш ни и ни ненавиждаш! Беше и си най-верния човек на Икономов, защото мислите еднакво и сте на едно мнение! Тази омраза с която ни заливахте и тровехте беше ужасяваща и се върна срещу вас! Виждам, че не спирате да мразите с Икономов и не осъзнавате, че този град не е Икономов а на Банскалии! Икономов защо си мисли, че хората забравят толкова бързо? Защо продължава да е толкова нагъл! Дотегна на хората и продължава да им се набива в очите! Не ти виждам страницата и не мога да чета, защото всички които мислим нормално и не искаме злодеи, лъжци и крадци в управлението бяхме блокирани във вашите “божествени” профили с Икономов! Това ви е стила! Игнорирахте всички всички и сега сте сами!
Аз съм бурята! публикува:
01 Октомври 2020 | 08:04
Само Левски и Републиканската партия на САЩ!
Неда Василева публикува:
30 Септември 2020 | 23:34
Вени е права за вас в Банско - простаци и глупаци! Срам ме е от вас, вие не я заслужавате! Давай Вени, мачкай ги тия с думи и слова!
Аз съм бурята! публикува:
30 Септември 2020 | 21:37
Аз с платени червени тролчета няма да влизам в спор. Просто сте ми жалки, това е, иначе сте лесни за отвяване. Моите позиции са публични и можете да ги видите на стената ми във Facebook. Приключвам с коментарите ми тук, защото сте ми противни, селяндурковците ми!
Петер публикува:
30 Септември 2020 | 21:28
Венета, в този град повече никой няма да се кланя на никой! А Икономов беше последния който много държеше да му се кланят! Всички вече ходят спокойни и с изправени глави! Никой не ще и да чуе за човека със златните тоалетни и голямата къща! Злобата я насаждате вие двамцата! Без вас е доста приятно в града!
Аз съм бурята! публикува:
30 Септември 2020 | 21:17
С тази злоба и простотия, пиленца, най-лесни сте ми за отвяване! Не ме е страх от анархолибералите, националсоциалистите и комунетата в малкия ви град! Ще ви закуся с парцалките, милички! Мъка от тая селска простотия в Банско, мъкааа! Айде, кланяте си се на „Онзи“ и се възхищавайте на собствената си глупост, само това ви остана! СМЕХ!
До бурята публикува:
30 Септември 2020 | 21:03
Венета Тенева, излез от пиянския делириум и престани да обиждаш Банскалиите! Твоят благодетел, както от много време насам не разбира и отказва да проумеее реалностите! На кой разчита точно? На част от роднинския кръг, на две уж лоялни за сега директорки, на Боянови и Мечето? Други има ли? Сега ще разбере, че хората още помнят всичко което им причини! Ще го разбере, когато отидеш да агитира, а вече е никой! Ще разбере какво им беше на тези които го отвяха, когато беше най силен, когато убеждаваха хората, а те се притесняваха! Какво ли ще му се случи сега с резултата? 100 гласа? От предните избори за Икономов има 150 преференции! Колко ще са сега? Венета, разбрах, че ще идваш скоро в Банско за да водиш кампанията? Павлина изми прозорците на апартамента ти? Очакваме те с нетърпение!:)
Аз съм бурята! публикува:
30 Септември 2020 | 19:16
Подли безотечественици! Вие никога няма да помиришете власт, никога! Банскалии сте най-простите същества! Толкоз!
Анализ публикува:
30 Септември 2020 | 18:02
Днес Гошо се опита да се изтъкне като търси технически грешки в документите! Това не означава че е подготвен а дребнав! Означава, че няма идея за смислен дебат а се опитва да изпъкне с несъществуващи казуси! Търси запетайките, а не казва, че от предишната наредба беше махнал глобите за юридически лица и раздаваше разрешителни за контейнери, които заемаха целите имоти! Това му е стил от самото начало! Да каже защо се разрешаваха толкова поставяеми обекти, а преди това събори обектите на Банскалиите! Защо е разрешавал да ползват минерална вода без контрол? Или е имало контрол? Не му ли направи впечатление, че Пепи Галчев ползва почти същото количество минерална вода за едно джакузи, колкото плажа? Дали някой вярва,че е пропуснал това несъответствие или точно това е причината да отказва поставянето на водомер на банята? Сега се опитват да сложат нещата в ред и прозрачно да изкажат проблема и той подскочи! Да не би да си мисли, че хората са забравили или изказали всичко което е правил? Дали си мисли, че някой ще го остави да внушава небивалици?
До Моралист публикува:
30 Септември 2020 | 15:41
Е ние па не бейме там ама чат пат гледаме онлайн заседанията та горе долу ние е ясно кой колко е подготвен , факт е че има общински съветници които не само не могат да се изказват ми и сричат докато четат предварително написаните им доклади .
Моралист публикува:
30 Септември 2020 | 13:42
Ееее наглец !Не се накраде,не се наяде!!!!Бего бейме там,НЕ е най подготвен,най -Безочлив е!!!!Ни срам,ни очи!!!
Ха ха публикува:
30 Септември 2020 | 13:35
Незнам кой щего духа
Бего публикува:
30 Септември 2020 | 11:24
Посраа се сички днешчя, гошо беше наи подготвен
Ташунко публикува:
30 Септември 2020 | 11:04
Брао! Мацур да го духЪ

Добавете Вашия коментар

TOP