Бившият директор на Здравната каса д-р Р. Кондев пое управлението на вътрешно отделение на МБАЛ-Благоевград

02 Декември 2017 | 14:12
0 коментара
Общество

Бившият директор на Здравната каса в Пиринско д-р Румен Кондев вчера пое управлението на вътрешно отделение на благоевградската болница. Новината за кадровата рокада във възловото отделение на областната болница се коментираше оживено сред бялата гилдия. Задружният колектив посрещна новия си началник пред кабинета с пожелания за ползотворна работа и професионални успехи.
„Ще подам документи за участие в обявения конкурс за ръководния пост, сега заемам длъжността временно“, каза д-р Румен Кондев.

Той поясни, че работата във вътрешно отделение му е позната, досега е работил в Специализираната болница за пневмофтизиатрични заболявания в Благоевград /бившия Тубдиспансер/, както и в болница във Велинград.

„Проведох работна среща с лекарите от отделението, благодаря за отзивчивостта на колегите и медицинските сестри – каза д-р Румен Кондев. – През първия ми работен ден в отделението са приети за лечение трима пациенти с остри белодробни заболявания, тежки случаи с усложнени бронхити и пневмонии от вирусни инфекции засега няма“, поясни още д-р Кондев.

Добавете Вашия коментар

TOP