Бившият директор на ДГС Якоруда и Елешница Иван Дивизиев загуби шефския пост в ДГС Искър!

16 Април 2024 | 12:00
5 коментара
Общество
Благоевград
Бившият директор на ДГС Якоруда и Елешница Иван Дивизиев загуби шефския пост в ДГС Искър!
Директорът на ДГС "Искър" Иван Дивизиев, който е бивш директор на горските стопанства в Елешница и Якоруда, е детрониран от шефския пост в стопанството, информира Struma. com. Поводът за "разжалването " му е скандалът с незаконната сграда на Румен Гайтански- Вълка, която трябваше бъда бъде съборена.


Дивизиев беше уличен в това, че не е оказал съдействие за изпълнение на съдебното решение за премахване на незаконна постройка на територията на стопанството. С негова заповед, издадена неправомерно, се ограничаваше преминаването на външни лица през територията на стопанството до 1 май, заради бременни кошути.

Това забави с три дни процеса по събаряне на незаконната сграда, построена от бизнесмена Румен Гайтански. Според източници на Struma. com в деня, когато служебните автомобили не са допуснати до влизане в стопанството Дивизиев е бил в отпуск.

Никой не го е потърсил за съдействие и отмяна на заповедта, макар, че съгласно правилата тя не е в нарушение. Щом има бременни животни забраната за достъп до стопанството е абсолютно забранена. Въпреки това заповедта беше отменена мигновено от директора на ЮЗДП В. Чамбов, за да не се пречи на изпълнението на съдебното решение. Дивизиев остава на работа в ДГС Искър на по-ниска длъжност, казаха източници.

 

Добавени коментари

Дунка публикува:
22 Април 2024 | 14:00
Кмета е с деменция. Пълен клоун и смешен бабеченин. Да го питам кой му е новото начало ? Карафеиз, Хърльови, Магда, Айша, Фатма Мангова, Муса Сирачки или синовете му, или акредитивното дружество . Гласувате ли за дупъсъ получавате тези крадли и айдуци. Те са новото начало. Жалко. Срам. Позор.
Цръвения публикува:
16 Април 2024 | 23:08
Ильо Марципан кога ще го махнете или целта е да затрие горското в Елешница заедно с семейство Британци, Янко Проев ушето на директора и Коле баклавата от бспто!
До Краище публикува:
16 Април 2024 | 19:28
Устроете му засада на юндала и да хапне рязаната царевица!!
Ной публикува:
16 Април 2024 | 18:39
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman
Краище публикува:
16 Април 2024 | 14:46
Хубаво е да хванат тези, които продават наркотици и в село Краище. Има един, който всяка сутрин пътува за Велинград да превозва наркотици с едно старо тъмно сиво БМВ номера е Е 1022 ВТ, Исмаил Бимбаш. Няколко пъти вече го хващаха и продължава да си кара напушен и да продава, такива утайки зарибяват и тровят децата.

Добавете Вашия коментар

TOP