Бивши и настоящи кметове в Разложко си спретнаха другарска среща

19 Октомври 2021 | 10:26
1 коментара
Хайлайф
Бивши и настоящи кметове в Разложко си спретнаха другарска среща

Бивши и настоящи кметове на населените места в община Разлог, работили заедно в периода от 1999 досега, се събраха на приятелска среща 22 години след началото на мандата, събрал ги  професионално и изградил между тях приятелства през годините.

Денят на срещата съвпадна с рождения ден на бившата кметица на село Годлево и собственичка на една от най-старите мандри в региона Радка Бележкова, кметувала три мандата в периода 1999-2011 година. Бившите й колеги я изненадаха с подарък за рождения й ден и й поднесоха красив букет цветя и картина. Инициатор на срещата е бившият кмет на Елешница в периода 1999-2007 г. Дивизия Дивизиев. Личният празник на Бележкова бил добър повод дълго отлаганата заради пандемията среща да се състои, а рожденичката останала приятно изненадана, че бившите й колеги не са забравили рождения й ден. Срещата събра още бившите кметове на Добърско – Илия Бельов, кметувал в периода 1999-2003 година, настоящия кмет на село Горно Драглище – Георги Пандев,  кметувал и в периода 1999-2003 година, бившия кмет на Баня през същия период инж. Иван Йорданов, бившата кметица на Бачево, изкарала три мандата в периода 2003-2015 г., сега директор на училището в селото – Соня Кулинчева, и най- дългогодишния селски управник – кметица на село Долно Драглище – Лиляна Боянова, която е на поста  от 2003 година досега, вече пети мандат, а на последните местни избори тя бе и единствен кандидат за мястото. Въпреки този факт почти всички в родното й село отидоха до урните, за да я подкрепят, населеното място отбеляза най-висока активност от цялата община.

Бивши и настоящи кметове на селата в община Разлог се събраха на другарска среща

В спомени от миналите години преминала срещата на бившите и настоящи кметове. С умиление и почит групата си припомнила спомени и за колегите им, които вече не са сред тях./Struma.bg

Добавени коментари

Община публикува:
19 Октомври 2021 | 12:59
Дека ХЕИ

Добавете Вашия коментар

TOP