Бившето "орле" Радослав Анев с гол и асистенция за „Нойкирхен“

09 Септември 2021 | 21:40
1 коментара
Спорт

Бившето "орле" Радослав Анев поведе „Нойкирхен“ към победата с 3:1 като гост над „Майсхофен“ в шестия кръг на австрийската зона „Юг“. Халфът откри резултата в 8-та мин. с неспасяем удар след добро взаимодействие с Щефан Бройер и Джулиан Драйер.

9 минути по-късно домакините изравниха, а в 32-та мин. Анев бе декориран с жълт картон, негов трети за сезона. Голът бе първи за бившия играч на „Пирин“ (Бл) за нойкирхенци от началото на кампанията. Той се отчете и с асистенция за второто попадение в 57-та мин. С добра игра пълни 90 минути регистрира другият наш сънародник в състава Марио Близнаков.

Марио Близнаков

Неврокопчанинът бе сред най-активните на терена и се отчете с няколко опасни удараq като най-близо до попадение бе в 37-та мин., когато стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на „Майсхофен“ улови. В 60-та мин. Дарио Иванович бе точен за 3:1. Това бе втора поредна победа на „Нойкирхен“ след тази у дома над „Санкт Йохан“ с 4:2. Тогава Близнаков се разписа в 7-та мин., а заедно с Анев изкараха цял мач и бяха премирани с едни от най-високите оценки в срещата. Отборът им вече има 11 точки, заема четвърта позиция и е на 3 пункта от очертаващите се фаворити „Конкордия-Хюте“ и „Мария Алм“. В следващия кръг сънародниците ни „Капрун“, който също е с 11 т., но е с по-лоши отборни показатели.в.Струма

Добавени коментари

Ivo публикува:
09 Септември 2021 | 22:00
Еи починал човек ти каде играеш бе,такива смешки нема

Добавете Вашия коментар

TOP