Бившата шефка на културата в община Банско С. Терзиева с роля в новия сезон на All Inсlusive

20 Януари 2021 | 07:49
6 коментара
Общество

Със заснемане на масови сцени с участието на местни хора като статисти, вчера в Банско стартираха снимките на сериала All Inсlusive. В него като актриса ще участва и Силвия Терзиева, която е родом от Русе, но от няколко години живее в Банско и доскоро оглавяваше отдел „Култура“ към общината. Тя е актьор по образование, а по думите й участието й в сериала е случайно. С. Терзиева се грижи и за осигуряване на статисти, които да участват в масовите сцени на сериала.

Във вчерашния ден снимачна площадка бе паркингът до хотела, където най-вероятно е заснето пристигането на главните герои в Банско. Заснемани са и масови сцени с участието на местни хора.

На този етап подробности около сюжета на филма не могат да бъдат издавани. Това, което може да се каже, е, че в третия сезон се пресъздават коледно-новогодишните празници, които главните герои във филма ще прекарат в Банско. През тази седмица ще бъдат заснети първите серии или пристигането им хотела, което, естествено, няма да остане незабелязано.

Престоят им започва с малък проблем. Оказва се, че едната от стаите, които са резервирали, заради техническа грешка е заета и, естествено, гостите търсят компенсация за причиненото неудобство. Те успяват да си изкопчват престой на база ол инклузив.

Действието на сериала ще се развива не само в хотела, но и в някои местни механи, емблематични за Банско места, ски зоната и други. Снимките ще продължат докъм 10 март. За този период се предвижда да бъдат заснети 12 епизода. Очаква се сериалът да тръгне в ефир към средата на февруари.

Актьорският и снимачният екип са пристигнали в Банско още в неделя и рано сутринта вчера започнаха усилена работа. „Отново на път“, това написа на стената си във Фейсбук в късния следобед в неделя Ненчо Балабанов, който изпълнява ролята на Христо в сериала, и качи снимка от автомагистрала „Струма” на път за Банско.в.Струма

Ненчо Балабанов

Добавени коментари

Банско публикува:
20 Януари 2021 | 15:03
за тава става въпрос
до Банско публикува:
20 Януари 2021 | 14:21
В общината сополуши и сопольчювци с лопата да ринеш. И па че останаа оти са на некой рода или лижаа на некой г@зо.
Банско публикува:
20 Януари 2021 | 12:58
до Стилиян:Вобщината беше направен отдел култура точно за таа Сополуша -едно недоразумение от русенско
смех публикува:
20 Януари 2021 | 11:38
Смех, та смех! Тя самата казва, че е попаднала случайно в сериала и то за да се обажда статистите "от тука", а в заглавието - роля в новия сезон. Ама и ролята на викач си е някаква роля в живота.
Аз съм бурията! публикува:
20 Януари 2021 | 10:20
Ах, пиленцето беше една от многото любовници на Г. Икономов
Стилиян публикува:
20 Януари 2021 | 09:43
В общината нинга не е имало отдел култура и длъжност специалист култура, тия глупости ги пише баненската скумрия от парцаливия вестник струма - яна йорданова

Добавете Вашия коментар

TOP