Бивш общински съветник от Сандански с призив към гражданите за подкрепа на четиримата полицаи

22 Февруари 2021 | 19:05
2 коментара
Общество

Бизнесменът от Сандански Илия Георгиев създаде група във фейсбук в подкрепа на 4-та полицаи, които бяха уволнени дисциплинарно след парти. Георгиев нарече групата “Справедливост”, а в нея призовава гражданите със следния текст:

“Скъпи приятели, в условията на пандемия и световно икономическа криза наши съграждани нарушили заповед на здравния министър предстой да бъдат уволнени от работа. Нека да изразим гражданска позиция в защита на полицаите участвали в партито на Попина лъка по случай новородено дете като се съберем на 23.02.21 от 17.00ч пред РУП-Сандански.”

Прави впечатление, че до момента едва 13 човека са проявили интерес към апела.

Илия Георгиев е бизнесмен, който е собственик на шивашка фирма. Той бе и общински съветник от партията на РЗС в местния парламент при управлението на Кирил Котев.в.Струма

Добавени коментари

съгражданин публикува:
23 Февруари 2021 | 08:28
тъпанар.ние ще спазваме карантината и ще ти шием до припадък и да застанем зад тези безоотговорни полицаи.ние да не им сме дали телефоните да се сеифат и парадират.или се чустват безнаказани.дисциплинарно уволнение за тях.толкова млади деца има и съвестни и отговорни .а не тези търтеи.
рзс публикува:
23 Февруари 2021 | 08:09
илийка най големия ти проблем е полицията ма те са мамини гъзета е сега да ги видиш как се огъват иначе са много курназлии ама ако бе мирно седело не бе чудо видело

Добавете Вашия коментар

TOP