Бивш горски стражар завежда дело срещу ЮЗДП! Началникът на ДГС-Катунци скрил трудовата злополука

14 Ноември 2017 | 08:52
5 коментара
Общество

Бившият горски стражар Димитър Влахов завежда дело срещу ЮЗДП-Благоевград. Началникът на ДГС-Катунци скрил трудовата злополука заплашвал го с уволнение.

През месец март тази година началникът на ТП ДГС-Катунци Симеон Ефремов разпоредил на служителя си Димитър Влахов да работи с моторен свредел за направа на дупки за залесяване на фиданки на терен. Пострадалият е получил изкълчване на дясната раменна става, довела до временна неработоспособност.

Според пострадалия, след като е представил болничен лист, на който писало трудова злополука, началникът започнал заплахи за уволнение и скрил злополуката.

Името на началника на ТП ДГС-Катунци Симеон Ефремов е замесено в поредица от скандали и заплахи. Две фирми са заплашвани и наказвани неправомерно, за да бъдат принудени да влязат в корупционна схема.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Шишарката публикува:
14 Ноември 2017 | 11:36
Ее митко влахов умрел си от глад бе прошляк чудиш се какво да измислиш пак вече тия не минават жалак си боклук!!!
28 публикува:
14 Ноември 2017 | 10:10
Г-н Дамянов, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!Много добре си вършите работата!Излагацийте са за тези, които не се справят с работата си!
кметицата публикува:
14 Ноември 2017 | 10:03
Като си толкова сигурен в алчността и нагаждачеството на директора, защо не си напишеш истинското име? Нямаш смелост, нали! Жалък, долен пиринлия! Иди да гониш мечките по Пирина! За друго не ставаш!
ужас публикува:
14 Ноември 2017 | 09:56
Дамянов какви са тия излагации неможеш да намериш място на директорите от три месеца юздп стана за подигравка в цялата страна сменяш заменяш под масата на масата политически негодувания срам за институцията та това на нищоне прилича.
Горски публикува:
14 Ноември 2017 | 09:33
Толкова години съм в системата такъв лаком и алчен нагаждач не съм виждал рекет и комисионни...

Добавете Вашия коментар

TOP