Бита ли е щерката на Николина Чакърдъкова?

08 Септември 2023 | 08:39
2 коментара
Общество
Благоевград
Бита ли е щерката на Николина Чакърдъкова?

Скандалът с бившия зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов продължава да се вихри с пълна сила. Наскоро с първи думи за него излезе и бившата му жена Мария Чакърдъкова. 

След побоя и инцидента, разиграли се в гърменското село Балдево, Бакалов се оказа в центъра на вниманието, а принудена от обстоятелствата, с неочакван коментар се включи и щерката на именитата ни фолклорна певица, за да изясни докрай ситуацията, поне що се отнася до личните си отношения с него.

Вероятно след серия от писания, че вероятно е посягал и на нея, докато са били семейство, Мария Чакърдъкова признава пред столичен ежедневник, че бившият ѝ мъж, който бе арестуван заради тежкия криминален инцидент, при който наръга трима души с нож, никога не ѝ е посягал.

По думите на Мария Чакърдъкова сега органите на реда трябва да предприемат нужните мерки, а тя, както и семейството ѝ, остро осъждат подобни постъпки.

 

Припомняме, че Мария и Симеон вдигнаха сватба преди 5 години и имат две деца - момче и момиче. Към днешна дата двамата вече са разделени и децата не могат да виждат баща си, тъй като е задържан под стража за постоянно в ареста.

Добавени коментари

Никола Тодоров публикува:
16 Септември 2023 | 22:33
Господи, слез и си събери вересиите. И Мара се появи да търси слава на гърба на мъжа си и без това е достатъчно некадърна и набедена за певица, колкото никой от нас не предполага, така че хайде няма нужда и ти да се правиш на интересна. Мъжа ти е боклук и теб никой не ти е търсил мнението че да изказваш каквато и да била позиция. Очакваме и майка ти да излезе скоро да се изходи в ефир по темата
Не е бита,бе! публикува:
08 Септември 2023 | 18:23
Не разбрахте ли? Не е бита-само е е...а.

Добавете Вашия коментар

TOP