Бимбалов: Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“. Само дето Буци не е Уди Алън

14 Февруари 2022 | 21:21
1 коментара
Общество
Бимбалов: Отдавна знаем, че филмът се казва  Мата, Хари, Барселона . Само дето Буци не е Уди Алън

Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“*. Само дето Буци не е Уди Алън, нито Уди Харелсън, нито дори Уди Кълвача. Той е просто един обикновен разгонен домашен нерез.

 

Всеки ден, в който този човек е още на свобода, го превръща в по-голям глиган. А нашето място си остава кочина.

 

Радослав Бимбалов, Facebook

 

 

Първо Фрог днес съобщи, че връзката между бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, Борислава Йовчева и огромният скандал, известен като „БарселонаГейт“, става все по-дебела. Според данни след съвместната проверка от страна на българските и испанските власти, има доказателства, от които може да се предположи, че в случая са изпрани над 5 млн. евро.

 

* „Вики, Кристина, Барселона“ е истинското заглавие на романтична трагикомедия, написана и режисирана от Уди Алън, която излиза на екран през 2008 година. Главните роли се изпълняват от Хавиер Бардем, Скарлет Йохансон, Ребека Хол и Пенелопе Крус. Филмът е приет възторжено от критиците и публиката.

 

Сценарият разказва историята на двете млади американки Вики (Хол) и Кристина (Йохансон), които прекарват едно цяло лято в Барселона. Там те се запознават с художника Хуан Антонио (Бардем), от когото са привлечени и духовно и физически. Нещата се усложняват, когато се появява емоционално нестабилната, бивша съпруга на художника – Мария Елена (Крус), към която той все още има чувства.

 

Филмът печели наградата „Златен глобус“ за най-добър филм в категория „комедия или мюзикъл“. Актрисата Пенелопе Крус е удостоена с награда „Оскар“ в категория „най-добра поддържаща актриса“ за изпълнението като Мария Елена.снимка:БГНЕС

Добавени коментари

Избирател публикува:
15 Февруари 2022 | 11:04
А бе отдавна знаеме, че режисьорите на тая нескопосана сапунка са болшевишките изроди радеф-кауня, божкоф-престъпника и селяндурите от делиорманския кръжок на марксисткия Капитал, а вие номенклатурните некадърници от БСП техните клакьори!

Добавете Вашия коментар

TOP