БГ звездите се юрнаха да ваят фигури за лятото!

21 Април 2024 | 05:03
0 коментара
Хайлайф
България
БГ звездите се юрнаха да ваят фигури за лятото!

 

Вляво - Алекс Богданска тренира на яхтата. Вдясно – Моника Валериева показва стегнато тяло.

Родните звезди започнаха да ваят фигури за летните месеци. Или както се казва в една песен на един бивш рапър и настоящ политик - "От април до юли - само на марули!".

Знаменитостите през една се прескачат да покажат нови методи и различни тренировки пред последователите си. Най-активни са моделката Александра Богданска, Джулиана Гани и Алисия. А Джина Стоева, която преди време изкара курс за йога преподавател, планира да направи своя зала. Моника Валериева, която досега все повтаряше, че разчита само на гена си, се отбеляза също от фитнес залата.

 

Алисия на пилатес.

 Алисия на пилатес.
Instagram

 

Бургер

Една от най-красивите ни моделки Александра Богданска често споделя пред последователите си какви упражнения прави в залата. Инфлуенсърката преди дни сподели, че дори когато е на ваканция, не спира с упражненията. Докато се любува на синьото море от яхтата, Алекс показа как прави клекове за стегнато дупе. Брюнетката отскоро посещава и така нашумелия сред звездите спорт – пилатес, за още по-изваяно тяло. Разбира се, тя спазва и хранителен режим, а наскоро се пошегува, снимайки сина си Габриел, който сладко си похапва бургер, че иска неговия метаболизъм и режим. С пилатес упражнения във форма са и половинката на рапъра Криско - Цветелина Петрова, и попфолк певицата Алисия, които изобщо не отстъпват по тяло на Александра. Русокоската Джулиана Гани напоследък все по-често показва как прави упражнения от залата.

 

Джулиана Гани в залата.

 Джулиана Гани в залата.
Instagram

 

Шпагат

Сред инфлуенсърките у нас най-голямо впечатление прави плеймейтката Моника Валериева, тъй като отскоро брюнетката започна да споделя снимки и клипове от упражненията си по пилатес. Доскоро феновете й задаваха въпроси как има толкова хубаво тяло, а тя все отвръщаше, че разчита изцяло на гена си и е забравила за залата, както и ограниченията с вредни храни. Явно Мони е решила да влезе в ритъм и се хвали, че вече почти успява да направи шпагат.

За сметка на Валериева актрисата Сара Драгулева пък не излиза почти от фитнеса.

Преподавател

Певицата Джина Стоева пък се влюби в йогата още по време на ковид пандемията. Все пак добрият външен вид е важен и тя го поддържа с режим на хранене и йога. По време на вълната от ковид решава, че трябва да научи нещо ново. Записва се на курс за йога инструктори. Дотогава само е посещавала няколко пъти съвсем непрофесионално групи по йога.

 

Джина Стоева практикува йога.

 Джина Стоева практикува йога.
Instagram

 

Така попада на курс за преподаватели. След като го преминава и взима дипломата си, получава предложение от нейна съкурсничка да преподава в залата й класическа йога. Освен това е минала курс за детска йога и пилатес. В първия момент не се чувствала готова, но го приема като предизвикателство и възможност, която не трябва да пропуска. Така започва да води йога курс два пъти в седмицата. Планира да направи своя зала по йога. Признава, че това е начин да поддържа прекрасна форма и здрав външен вид и го препоръчва на всички след 35 г.

Телеграф/Автор: Лина Димитрова

Добавете Вашия коментар

TOP