БФС с оферта за заместник на Петър Хубчев

30 Април 2019 | 08:24
0 коментара
Спорт

Борислав Михайлов вече е направил предложение към треньор, който да заеме овакантения от Петър Хубчев пост на селекционер на националния отбор, съобщава „Труд“.

Героят от САЩ`94 Красимир Балъков е избраникът на президента на БФС. Бала все още не е подписал официално договор, но се очаква това да се случи в началото на месец май.

Настоящият треньор на Етър вече е започнал окомплектоването на треньорски си екип, с който да оглави националния отбор. Очаква се в новия щаб на "трикольорите" да влезе Йончо Арсов-младши. Той се познава отлично с Балъков от съвместната им работа в Черноморец (Бургас) и Хайдук (Сплит).

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Интересното е, че Борислав Михайлов и Красимир Балъков не бяха в добри отношения. Причина за това бе отказът на Бала да подкрепи Михайлов в бунта на Четвъртите в света срещу Иван Славков през 2005 година.

По това време Балъков бе помощник в Щутгарт и не се включи в кампанията по издигането на кандидатурата на Михайлов. Това направиха Христо Стоичков, Наско Сираков, Емил Костадинов, Трифон Иванов, Любослав Пенев и Йордан Лечков. Изглежда обаче, че различията между двамата са изгладени в името на националния отбор след изненадващото напускане на Хубчев.

Добавете Вашия коментар

TOP