БФС без коментар по казуса на мача Левски- Пирин

19 Септември 2023 | 10:51
1 коментара
Спорт
Благоевград
БФС без коментар по казуса на мача Левски- Пирин
Комисиите на БФС не взеха отношение по странния казус, възникнал по време на отложения мач от 6-ия кръг между Левски и Пирин (2:0), който се игра в четвъртък.

Тогава на пейката на "сините" е имало 10 резерви, въпреки че трябва да са 9. Толкова са били вписани и в електронната система на първенството. Този факт обаче е убягнал както на спортно-техническия щаб на Левски, така и на делегата Делян Асенов, четвъртия рефер Димитър Димитров и главния Ивайло Стоянов.


От Пирин обявиха, че в понеделник ще искат от БФС становище по случая. "Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще искаме обяснение от компетентните органи защо са го допуснали. И ако се окаже, че смените наистина са били десет, ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно", категорични бяха от ръководството на благоевградчани. 

Формално нарушение на правилника има, но шансовете това да доведе до служебна загуба за Левски са нищожни. Очаква се обаче клубът да получи парична санкция.
 

Добавени коментари

двоен аршин публикува:
20 Септември 2023 | 00:32
"Формално нарушение на правилника има, но шансовете това да доведе до служебна загуба за Левски са нищожни." Защо? Защото се казват Левски ли? Ако беше обратния случай дали така медиите щяха да неглижират случая и дали БФС щеше да си затворят очите за служебна загуба на Пирин??

Добавете Вашия коментар

TOP