Безредици в община Петрич! Главният архитект Владимир Митрев псува и изхвърли двама архитекти...

01 Октомври 2016 | 10:04
7 коментара
Общество
Безредици в община Петрич! Главният архитект Владимир Митрев псува и изхвърли двама архитекти...

Безредици в община Петрич! Охраната изхвърли двама архитекти по разпореждане на Главният архитект на общината Владимир Митрев. Кметът Димитър Бръчков се свива, като "мома" и няма ясна позиция за поведението на подчинените си.  

Инцидента с известните петрички архитекти е станал на 29.09.2016 година. По молба на Главният архитект на общината Владимир Митрев архитектите посетили кабинета му. В разгара на разговора Митрев започнал да "драска" по проекта и обиждал с нецензурни думи двамата му колеги Д. Караиванова и инж. Т. Пенев, като словесната нападка преминала във физическа саморазправа.

Общинския чиновник повикал охрана и двамата поканени гости са изхвърлени, като "мръсни котета". Потърпевши поискали среща с кмета Бръчков, който приел в кабинета си. Въпреки добрия тон от кмета Бръчков, той отговорил, че ще провери случая и ако желаят да си пуснат жалба в прокуратурата. Вчера в общинска администрация Петрич светкавично се появи и Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Танев.

Под сурдинка в Петрич се коментира, че кмета не може да вземе отношение по случая, защото трябвало да се консултира първо с някой си Мите Танев, Велко Тъпото и Рилка Пашламата, които кадрували в администрацията.

 

 

 

 

 

Добавени коментари

работа за прокурор публикува:
02 Октомври 2016 | 20:06
аз ако бях на мястото на тия хора ки му издуех муцката
до един СМЕШНИК публикува:
02 Октомври 2016 | 11:59
както е написал колегата - ЦЯЛ ГРАД ПОЗНАВА ПЕНЕВ И ЗНАЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО МУ! НЕ Е НОРМАЛНО от работещите в администрацията да имат такова подигравателно отношение към хората. Как може да проявяват такова дискриминационно отношение?! ЗАЩО НЯМАТ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ МАЛЦИНСТВАТА ИЛИ ТАМ МОЖЕ И ДА СИ ИЗКАРАТ НЕЩО, пък и избори идват...
вмро публикува:
02 Октомври 2016 | 11:52
Тоя селянин от Скрът няма ли кой да го издарува? Нещо за голяма работа се мисли, ама да не забравя, че заплатата му идва от нашите данъци. Смешно е вчерашен д****о, с жълто около устата да си мисли, че е хванал Господ за шлифера!
111 публикува:
02 Октомври 2016 | 11:49
на 30/09 в сутрешния блок на БТВ даваха подобна ситуация - как служителите на друга община са се държали арогантно с хора в НЕРАВНОСТОЙНО положение. Е, явно това е общата политика на ГЕРБ. Искахте промяна - ама такава ли?
Ццццц публикува:
01 Октомври 2016 | 18:21
На борил сърцето беше отворено за всички с парички !?!?!? Местиха се водопроводи !?!?
запознат публикува:
01 Октомври 2016 | 13:24
тане пенев е инвалид цял петрич знае че говори с апартче човека а този идиот го обиждал но по интересно е поведението на кмета който требеше да го уволни на момента а не да го гали по рамото . това е кощунство и подло поведение на левите меки китки
МИРИЗ публикува:
01 Октомври 2016 | 12:26
РИЛКА ПАШЛАМАТА ХАХАХАХАХАХ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ДА НЕ СТАВА ВАПРОС ЗА РИЛКА ТАНЕВА ХАХАХАХАХАХА

Добавете Вашия коментар

TOP