Безплатни занимания по плуване за учениците в Благоевград

03 Април 2018 | 17:06
0 коментара
Спорт

Плувен клуб „Пирин“ също се включва в безплатните занимания за ученици по време на пролетната ваканция.

Днес часовете ще се проведат от 16.30 до 17.30 часа. През следващите дни, желаещите да посетят закритият плувен басейн в Благоевград, могат да го направят на 4 април от 17.00 до 18.00 часа. В четвъртък /5 април/ заниманията ще се проведат от 16.30 до 17.30 часа. Безплатни занимания по плуване ще има и в петък от 17.00 до 18.00 часа.

Община Благоевград и спортните клубове на територията на града предоставят безплатни занимания по различни видове спорт за учениците през априлската ваканция, която започва от 2 април (понеделник).

Всеки ден, до 8 април, по утвърден график, децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.

В спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат тренировки по самбо, борба, кик бокс, акробатика, естетическа гимнастика, лека атлетика, баскетбол, хокей на трева и хандбал. В зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да посещават тренировки по баскетбол.

В Обсерваторията при парк „Ловен дом“- ще се провежда ориентиране и лека атлетика, а в Младежки дом- спортни танци. В сградата на бившия Младежки дом децата ще се провеждат тренировки по естетическа гимнастика.

Заниманията по спортна стрелба ще бъдат в стрелбището, което са намира на ул. „Антон Чехов“ №1, тренировките по художествена гимнастика – III ОУ „Димитър Талев“. Заниманията по шахмат ще има в „Шах клуб Виктори“ на ул. „Тодор Александров“ №23, а в IV ОУ „Димчо Дебелянов“ ще има тренировки  по баскетбол и бадминтон. 

Тренировките по мотокрос ще се провеждат на мотополигон „Зелен дол“, а във фитнес зала „Голдън джим“ ще се провеждат заниманията по канадска борба.

Добавете Вашия коментар

TOP