Безплатни медицински прегледи в селата на община Банско

02 Август 2022 | 10:39
3 коментара
Общество
Безплатни медицински прегледи в селата на община Банско

Община Банско, кметството на с.Филипово и УМБАЛ ”Александровска”ЕАД организират безплатни профилактични медицински прегледи за жителите от съставните на община Банско села. Изследванията с ехографски апарати, прегледите и консултациите ще се извършат от водещи лекари от най-старата и една от най-големите болници в България – Александровска.
Коремните хирурзи д-р Шумарова, д-р Канелова и д-р Илинов ще преглеждат по списъци, направени от кметските наместници, както следва:

село Филипово
на 5 август /петък/ след 17 часа и на 6 август /събота/ до ранния следобед
село Осеново
на 6 август /събота/ следобед
село Гостун
на 7 август /неделя/ до обяд
село Обидим
на 7 август /неделя/ следобед
село Кремен
на 8 август /понеделник/ до обяд
село Места
на 8 август /понеделник/ следобед
 

Добавени коментари

Хахах публикува:
10 Август 2022 | 01:51
Колко пари са ви платили за да пишете коментари срещу Мацурев или нещо друго е имало в м. Кошерината? Страххх, страх вие от него ……
Д-Р Мацурев публикува:
02 Август 2022 | 13:37
"Човеко" си даде младостта за нас.Сега вече останал без младост,с окапала от грижи и работа коса ще почне да се раздава за нас.От утре ще почне да преглежда базплатно в селските кабинети.Нима това е малко? Не! Не е.Той щади и родната природа-движи се екологосъобразно-не харчи бензин-не замърсява природата...А можеше да поеме своя бизнес???,ако го бяхме избрали за депутат.Защото това е единственото му амплоа!Или депутат,или...нищо.Те това му е бизнеса!Наежете се мили съгражданье и идете да гласувате.Но НЕ за него!
Мацурев ПОБЕДА! публикува:
02 Август 2022 | 10:53
Приятели на Банско! Нашият лидер Александър Мацурев цял живот е работил за града ни! Даде младостта си нас, вместо да остане при семейството си! От София като депутат той осигури милиони за благоденствието на нашия регион! А можеше да поеме своя бизнес и да работи за себе си! Но не, той се жертва за нас! Финансирането на тези медицински прегледи е осигурено от Мацурев преди години, когато беше депутат! Кадев, кажи поне едно благодаря на нашето момече!

Добавете Вашия коментар

TOP