Безплатен скрининг за хепатит С в Петрич

02 Юни 2021 | 13:37
1 коментара
Общество

В рамките на два дни в Петрич ще бъде извършван безплатен скрининг за хепатит С. Скринингът е по Национална програма за превенция на вирусни хепатити, насочена към здравно осигурени лица на възраст над 45 години.

Носител на хепатит С може да бъде всеки, без дори да го подозира. При диагностициране разходите за последващото лечение се поемат по програмата.

Всички заинтересовани жители на община Петрич, отговарящи на условията, могат да се възползват от скрининга за хепатит С в дните 7 и 8 юни от 09.00 ч. до 14.00 ч. в приемен блок на Югозападна болница, на адрес в гр. Петрич.

Добавени коментари

Поли публикува:
02 Юни 2021 | 14:47
Бриндо, Бриндо. Ванчо Ванчо. Всичко което правите със Любето Хамбарджийска ще се върне на дечицата ви, ама ще бъде ужасно и тежко. Ще се влачите всички по земята като мръсни червеи от нещастие и мъка. Всяка стотинка рекет която сте изкарали през сайтчето ви ще ги дадете за доктори и лекарства, докато не почука и смъртта във вашият дом. Ще се чуват само писъци и рев. Децата ти Бриндо те ще изкупят твоите грехове към хората, които си унижил!!!

Добавете Вашия коментар

TOP