Без изненади в листата на ГЕРБ в Пиринско

21 Февруари 2023 | 16:28
4 коментара
Политика
Без изненади в листата на ГЕРБ в Пиринско

ГЕРБ в Пиринско ще заложи на опитни играчи в битката за 49-ото народно събрание. Водач отново ще бъде Росен Желязков, който снощи уважи партийната среща на благоевгрдаската организация. Активът в областния център се събра в зала „22 септември”, за да се надъха за предстоящата предизборна кампания.

Новият стар лидер на партията в града Даниела Савеклиева призова всички да работят активно, за да може Благоевград най-после да има депутат от ГЕРБ. Тя е на второто място в листата.

Росен Желязков подчерта, че всички в партията трябва да покажат, че са силен отбор, който да постави общото над личното и да постигне висок резултат на вота.

Трети в листата ще е досегашният народен представител от Петрич Костадин Стойков. Лека интрига се заформя за четвъртото място, за което спорят организациите в Банско и Сандански. Там дилемата е дали четвърти ще е Александър Мацурев, или досегашният депутат Георги Георгиев. Шестото място ще е за Разлог, както бе и на миналия вот. За последно кандидат е кметът на града Веницслав Гърменов, но сега е възможно да се заложи на друго име.

Благоевград ще има още един кандидат в първата десетка на листата. На осмо място ще е Румен Кулянин, който е в НИС на младежката организация. Последното място по традиция е запазено за Стефан Апостолов от Симитли, който на всеки вот е номер едно по получени преференции. /ilindenpres.bg

Добавени коментари

Платихте ли данък такса смет публикува:
21 Февруари 2023 | 20:55
Платихте ли данък такса смет. ако си плащал миналата година 35 лева сега приблизително 70-80 лева ако си плащал 250 лева сега е приблизително 450 лева ако си на фирма 300-400 лева сега е приблизително 800 лева и за това увеличение е благодарение на кмета защото именно той е направил предложение за увеличени на такса смет. Говорисе че ще има предложение за намаляне на такса смет и за това хората задържат да плащат таксата .
Разлог публикува:
21 Февруари 2023 | 20:41
зам кмета на Разлог Иван Гюров поведе хората с Прокопиев а Венци Гърменов ТРИ години чака дали ще му повдигнат обвинение за фалшив документ
Пиринско публикува:
21 Февруари 2023 | 19:51
Боже мили погледнете електората. Очукан народ който чака като чакал нещо да докачи. Трагедия.
Петрич публикува:
21 Февруари 2023 | 17:20
Кандидатът от Петрич дали се научи да говори,и Симитлийското чудо дали има вече буквар? Поли показал в буквара буквата/А/ до нея имал нарисувано агне и попитал сина си какво е нарисувано,сина отговорил-ягне тате,след това показва буквата,/Б/ и до нея нарисувано барабан ,а сина казал знам отговора и това е ТАПАН. Поли бил много доволен че сина му е с отлично зрение.

Добавете Вашия коментар

TOP