Bетераните oт Банско организират второ голямо почистване на Пирин

14 Юли 2022 | 10:30
9 коментара
Общество
Bетераните oт Банско организират второ голямо почистване на Пирин

Спортният клуб на ветераните – Банско организира второ голямо почистване на Пирин за 2022г. Групата членове на клуба се събира на 16.07. (събота) от 8:30ч. на начална станция на кабинковия лифт. Ще почиствсе високата част на планината.

Организаторите са измислили как всеки участник може да „завери“ по своеобразен начин свършеното от него – всяка група трябва да си направи селфи със събраните отпадъци и да го изпрати на фейсбук страницата на Спортния клуб на ветераните – Банско.

В първата инициатива за почистване на Пирин се събраха повече от 180 спортисти и желаещи да съберат изхвърлени в планината отпадъци. Организаторите напомнят, че се осигуряват ръкавици и чували.

Добавени коментари

Ама така,де! публикува:
14 Юли 2022 | 16:01
Мацурев дава своят дан за екологията и чистият въздух на града ни най-много.Той се движи с тротинетка.
Мацурев,Мацурев,Мацурев! публикува:
14 Юли 2022 | 15:56
Да живее Мацурев! Той е създателят на Банско,неговата подпора в най-трудните времена,той е посветил животът си за Банско и банскалии,той е нашето знаме,той е нашето...Винаги Мацурев!Ю За всичко Мацурев!Той е нашият фенер в най-трудните години! Той е създателят на Банско от Ситан кале до наши дни! Той!Той!Той! Той е всичко за нас! Седнал да ми се ежи Митно Юлев.От къдя на къдя?! Той да си гледа канадската борба!
мяу публикува:
14 Юли 2022 | 15:55
с цензура не може да се скрият престапленията на сегашната власт има документи
До Юлев публикува:
14 Юли 2022 | 15:42
Кой си ти че да цензурираш медиите бе, келеш? Ти знаеш ли Мацурев колко пъти е бил оплюван от този сайт и никога не е реагирал да заплашва, да затваря сайтове, да се заканва! А Мацурев си даде здравето и спокойствието за града ни!
Банскалия публикува:
14 Юли 2022 | 14:43
Приятели на Банско! Нашият лидер Александър Мацурев винаги е подкрепял подобни инициативи! Да не забравяме и помощта която е оказвал на Банско - милиони за бюджета, подкрепа за Кадев в името на жителите на Банско, безплатно раздадени храни и медицински помощи! Мацурев се грижи за Банско и жителите му! Мацурев = бъдеще за Банско!
Димитър Юлев публикува:
14 Юли 2022 | 14:02
Уважаеми читатели! Не случайно тази статия се появи в този сайт днес! Целта е да се започне едно оплюване на хората от разни тролове! Недопустимо е, когато има такива инициативи те да се поливат с пумия от злобни тролове! Редно е администраторите на сайта да заключат коментарите за тази статия и да се спре изливането на злоба под нея!
33 публикува:
14 Юли 2022 | 13:45
добре ще е там да бьдат и сегашните престьпници кадев,баненски и.т.н
И не само... публикува:
14 Юли 2022 | 12:38
Добре ще е там да бъдат и бившите величия Георги Икономов,Владимир Колчагов,Александър Мацурев и други,за които си спомните. Нека да дадат своят принос и пример за чистотата на природата и политиката!
удри публикува:
14 Юли 2022 | 11:05
почистването трябва да започне от престьпниците в общината

Добавете Вашия коментар

TOP