Бербатов към абитуриент: С балона и надвесен извън колата, не си готин-ето защо се случват трагедии

17 Май 2023 | 11:41
1 коментара
Общество
Благоевград
Бербатов към абитуриент: С балона и надвесен извън колата, не си готин-ето защо се случват трагедии

„За тези, които си мислят, че са много готини. Ето – типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия”. Това коментира футболистът Димитър Бербатов по повод гледка, която е споделил с последователите си в Инстаграм. От сторито му се вижда абитуриент, който се е надвесил от прозореца на автомобил и вдишва балон, най-вероятно с райски газ.

„Вече е тук сезонът на абитуриентите, на баловете. Еуфорията сред децата – младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа и който мисля, че не е правилен”, коментира още Бербатов. След това футболистът сваля прозореца на автомобила си се обръща към момчето със следните думи:

„Защо си извън колата, да не съм те видял!”.

След което младежът разпознавайки футболистът, извиква „Айде, Бербо!”, и се прибира в автомобила. „Това няма да ви направи готини – ще ви направи загубеняци. Готини и победители ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския си бал!”, коментира още Бербатов.  Световноизвестният футболист има фондация в подкрепа на талантливи български деца. Години наред той е подкрепял различни инициативи, които да подпомогнат развитието и доброто образование на децата.

„Не ви прави готини да пушите. Не ви прави готини да се напивате. Не ви прави готини да ползвате райски газ. Не ви прави готини, недай си боже, да вземате наркотици. Не ви прави готини да държите наргилето и да си мислите, че държите света в ръцете си. Не го. Не ви прави готини да се биете по моловете или където и да е. Момичета, особено пък вие. вие сте дами и трябва да се държите на положение. Тези неща не ви правят готини. Тези неща ви правят загубеняци. Нарочно използвам тази дума, защото на моменти сте загубени на моменти и търсите правилния път. Няма лошо, всички сме били там. Но искам да го знаете и да го чуете от мен”, заяви само преди месеци в ефир Димитър Бербатов. Футболистът неведнъж е изразявал мнението си за сегашното поколение, което според него определено има пропуски в много естества.

Добавени коментари

Пирин публикува:
17 Май 2023 | 12:45
Браво на Бербатов, всичко от него е истина! Днешната младеж са падението на цяла България!

Добавете Вашия коментар

TOP