Бербатов изнася лекция в НСА!

07 Май 2019 | 17:48
0 коментара
Спорт

Димитър Бербатов – едно от най-големите имена в българския и световния футбол, ще изнесе открита лекция на тема „По моя начин към успеха“ пред академичната общност на Национална спортна академия „Васил Левски“.
Събитието ще се състои на 15-ти май  (сряда) от 11:30 часа в най-голямата зала на НСА – "Аула Максима", и е открито за представители на медиите.
Бербатов е футболист № 1 на България рекордните седем пъти и голмайстор на националния отбор. Започва професионалната си кариера в ЦСКА, с който печели и първия си трофей. Впоследствие е играл в някои от най-големите отбори на Стария континент, сред които Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако.С Манчестър Юн печели два пъти титлата в Англия, Златната обувка за най-добър реализатор на Премиършип, както и световното клубно първенство. Има над 200 мача в една от най-значимите от спортно-техническа, икономическа и маркетингова гледна точка висша футболна лига в света – английската. Със своите отбори е достигал три пъти до финала на Шампионската лига.С едноименната си фондация той повече от десетилетие убедително показва своята социална ангажираност към България и нейните таланти в областта на образованието, науката, изкуствата, спорта.
Преследвайки своя бъдещ избор, Бербатов завърши успешно бакалавърска степен в специалността „Спортен мениджмънт“ на НСА, а съвсем скоро му предстои да се дипломира и като магистър в същата специалност.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP