Бербатов излезе с позиция преди днешния Конгрес на БФС

20 Май 2022 | 09:49
0 коментара
Спорт
Бербатов излезе с позиция преди днешния Конгрес на БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с позиция преди днешния Конгрес на БФС, който обаче няма да е изборен. Бербо се обърна във Фейсбук към своите поддръжници с призив да помогнат за връщането на изключените клубове.

Tова най-вероятно ще бъде предложено за включване в дневния ред на конгреса така или иначе утре след началото на работата на Събранието, предава 24 часа. 

“Предстои конгрес на БФС, който ще разгледа въпроси, свързани с отчета на служебно управляващото ръководство БФС за предходния му мандат, както и бюджета на съюза за 2022 година.

Участитето ви в този конгрес е важно както по отношение на основните точки в дневния ред на този конгрес, така и по отношение на това, че на него ще бъде поставен и дискутиран въпросът за напълно нелегитимното изключване на 104 клуба. Изключване, направено с решение на нелегитимно свикано заседание на Изпълнителния комитет на БФС, с неясни и напълно неотговарящи на истината аргументи.

По-важното в случая е, че тази неправда по отношение на вашите колеги – изключените футболни клубове, може да бъде поправена на този конгрес”, се казва в обръщението на Бербатов.

Добавете Вашия коментар

TOP