Бербатов бележи на новия стадион на Тотнъм

31 Март 2019 | 12:19
0 коментара
Спорт

Димитър Бербатов вкара за отбора на Легендите на Тотнъм срещу Интер Завинаги в зрелищния демонстративен мач, с който бе открит чисто новия стадион на Тотнъм.

Специален гост на скамейката на нерадзурите бе самият Жозе Моуриньо. Той помагаше на треньора Франческо Толдо и бе понесен на ръце от признателните си бивши възпитаници, спечелили със Специалния историческия хеттрик

Резултатът бе 5:4 за Интер, а за Легендите 10 мин. игра Пол Гаскойн-Газа, признал, че 3 месеца е тренирал усилено за мача, борейки се успоредно и с алкохолната си пристрастеност.

Освен Берба, гол за Тотнъм вкара и любимият партньор на българина в атаката на Шпорите Роби Кийн, който отново успя да направи традиционното си салто след попадение.

Снимка на двамата в съблекалнята "Отново заедно“ бе публикувана в акаунта на Тотнъм в Туитър. Бербатов започна мача на пейката, а стартовият състав на Шпорите бе Торствед, Кар, Шимбонда, Басонг, Таинио, Андъртън, Хауълс, Нилсен, Ван дер Ваарт, Клинсман и Роби Кийн. Първото полувреме завърши 3:3, след почивката Интер дръпна за пръв път в резултата, но Бербатов, който замени именно Пол Гаскойн направи 4:4.

Българинът публикува в профилите си в Инстаграм и Фейсбук селфита с легендите на Тотнъм Гаскойн, Кийн, Жинола и Клинсман, като изрично подчерта колко ценна е снимката му с един от символите на Интер и на клубната вярност - Хавиер Санети.

Добавете Вашия коментар

TOP