Белезници за трима нападнали и заплашвали полицаи в Белица

02 Януари 2024 | 12:43
0 коментара
Криминално
Благоевград
Белезници за трима нападнали и заплашвали полицаи в Белица
Около 23:20 часа на 29.12.2023 г. в РУ-Разлог е получен сигнал за възникнал скандал между група лица в питейно заведение в град Белица, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. От незабавно пристигналите полицейски служители, на място са установени 52-годишен мъж от град Белица и 42-годишен мъж от село Горно Драглище, които били във видимо нетрезво състояние. 

42-годишният мъж се е държал агресивно и отправял закани и обиди към клиентите и персонала на заведението. След устно предупреждение от страна на полицейските служители, той е нападнал с бутилка единия полицай и отправил словесни заплахи за живота и здравето му. 

При опит двамата мъже да бъдат задържани те оказали съпротива, като при извеждане от заведението на 42-годишния, негов 65-годишен родственик и 52-годишният мъж, с цел да попречат да изпълни служебните си задължения по опазване на обществения ред, дърпали и блъскали един от полицейските служители, който възпроизвел респектиращ изстрел със стоп патрон в безопасна посока. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP