Белезници за наркодилър и вандали в Пиринско

29 Декември 2022 | 11:17
0 коментара
Криминално
Белезници за наркодилър и вандали в Пиринско

29-годишен е задържан по време на специализирана операция срещу разпространението на наркотични вещества.

Хванали го по оперативен сигнал. Полицаите в Сандански атакували дома му в широкия център на града. Намерили плик с марихуана и електронна везна. Младият санданчанин е предаден на прокурор. Той вероятно ще напусне ареста за Нова година, тъй като до момента не е внесено искане в съда за постоянна мярка "задържане под стража". Както вече информирахме, прокуратурата в Сандански е образувала наказателни дела срещу търговци за продажба на маркови дрехи без съответно разрешително от правопритежателите на световни марки. Иззели са над 270 артикула.

В Банско е неутрализиран вандал. Той хвърлял и чупил на земята керемиди от ограда на църква в Добринище. Полицейските служители от управлението в Банско са го установили и задържали. Обвиняемият е на 37 години. Той е от Добринище.

В Разлог е сигнализирано, че мъж чупи прозорците на частен дом в града. Счупил е стъклопакетите на два прозореца от алуминиева дограма на жилището и стъклата на два прозореца от дървена дограма. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. Той обаче избягал преди идването на патрулката. Името му не се съобщава официално, въпреки че е известен на полицаите.

Добавете Вашия коментар

TOP