Белезници за младежи с дрога

02 Март 2023 | 12:01
2 коментара
Криминално
Белезници за младежи с дрога

Младежи са вкарани в ареста за притежание на наркотични вещества. Единият от тях е на 17 години.

Обискирали го на улица "Чаталджа" в Благоевград. Ученикът е от Симитли. Имал в себе си около 2 грама марихуана. Предаден е на прокурор.

На улица „Георги Димитров“ в Симитли са задържали 19-годишен мъж от града. В джоб на якето му, полицаи открили пликче с направен на топче канабис. Симитличанинът е в ареста за денонощие.

На улица „Яне Сандански“ в Благоевград са спрели за проверка автомобил „Алфа Ромео“. Шофирал го 19-годишен благоевградчанин. Тествали го на място и се оказало, че кара дрогиран. Сезирана е прокуратурата в Благоевград.

Добавени коментари

Прякора и е Цура публикува:
02 Март 2023 | 21:46
Работи само вечер и не всеки ден. През дено разнася пакети мешилка защото повечето тя го издрусва на вена. За това и не работи нищо тази измислена козметичка. Иска да си продава дрога в салону и отвсякаде я гонят като разберат че е наркоманка и диларка . Само пакети и путката си предлага а майкя и и бащенко и се правят че и верват ама они си имат свой живот не могат да се разправат с наркоманските истории на нев и гейския и брат Гоше който е в аресто за рецидив за продажба на дрога на непълнолетни. Проверете къщата у Кресна о на и тъпия и брат като се надрусат не знаят каде одат и всичко мое да е закопано таме!!!
Вапрос публикува:
02 Март 2023 | 21:36
Цветелина Кадийска проститутката и своднико и Войнико кога ке ги хванат с грамаж а не 0,31? Она издрусала 3 и му оставила шкартото :Д Преди някой пак да каже че не е такава а просто наркоманка да следи обявите в адам и ева вечер и гепиме и ще и открие партизанския номер. Она не работи всеки ден да не я разберат ,,но каже ли ви че отива извън града за неколко дни си наема хотел тук или У Банско най често и няколко дни путката и става банкомат със подкрепата на улавия и брат наркоман и измислен дилар гейзера Гоше и дилъро Войнико.

Добавете Вашия коментар

TOP