Белезници за дилъри и наркомани в Пиринско

10 Август 2023 | 11:55
1 коментара
Криминално
Благоевград
Белезници за дилъри и наркомани в Пиринско

Проведена е специализирана операция срещу производители на марихуана и наркодилъри.

Трима са попаднали в ареста заради притежание на кокаин. Полицаите ги обискирали по оперативен сигнал в Симитли. У единия, който е на 28 години, са намерили пликче с кокаин. Приятелят му, също на 28, имал 0,59 грама кокаин. Третият също бил с 0,04 грама кокаин. Предали са ги на прокурор в Благоевград. 

В петричкото село Яворница са разкрили нива с канабис. Имало 17 корена от наркотичното растение. Общото тегло на произведената марихуана е над 2 килограма. Образувано е досъдебно производство. Не е известно кой стопанисва плантацията.

За денонощие в ареста са вкарали 24-годишен от Петрич. Спипали го дрогиран зад волана на "Ауди". Карал по улица "Панайот Хитов“ в Симитли. На прокурор е предаден и 17-годишен. Той е от Петрич. Управлявал нерегистриран мотоциклет "Кимко" по улица "Осогово" в Петрич. Тествали го на място и се оказало, че е употребил наркотици.

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
10 Август 2023 | 16:47
Участъка в Якоруда скриха преписките на Николай Голомехов и Салих Мустафа-мръцовия. Те са чадър на наркоманите и на Ахмед Ахмед. Кой ще ги накаже ? Те са недосегаеми. Има ли закони за тях ? Дисциплинарни наказания. Строги мерки.

Добавете Вашия коментар

TOP