Белезници за дилър, побойник и шофьори в Пиринско

28 Ноември 2022 | 11:03
0 коментара
Криминално
Белезници за дилър, побойник и шофьори в Пиринско

Млади мъже са арестувани по време на полицейски акции. Те са обвинени за пласиране на дрога, побой, грабеж и крадени дърва.

В нощен клуб в Банско са иззели пакетче с кокаин. Открили го в тоалетната на заведението. Името на притежателя не се съобщава от криминаристите. От персонала са заявили, че кокаинът е на клиент от столицата.

В гоцеделчевското село Дъбница униформени са извършили проверка на автомобил „Фолксваген Голф“. Установили, че водачът, който е на 20 години, е карал дрогиран. Гоцеделчевецът е в ареста за денонощие.

В Разлог са задържали 21-годишен от село Бачево. Той е пребил 20-годишен от София. Престъплението е извършил на улица "Изгрев" в Разлог. След като повалил на земята столичанина, му задигнал 170 лева, мобилен телефон и документи.

На входа на Белица разложки полицаи са задържали превозвач на нелегална дървесина. Тя била натоварена в „ГАЗ“. Зад волана бил 44-годишен водач от село Дагоново, пътуващ от Парка за танцуващи мечки към града. При проверката установили, че се превозват 7 кубика иглолистни и широколистни дърва за огрев, за които не са предоставени необходимите документи за произход. По случая е взето отношение по компетентност от служители на РДГ – Благоевград. 

Добавете Вашия коментар

TOP