Белезници за благоевградчанка и банскалия

01 Юни 2023 | 10:20
1 коментара
Криминално
Благоевград
Белезници за благоевградчанка и банскалия

33-годишен е вкаран в ареста за нанесен жесток побой. В полицията получили сигнал, че на улица "Георги Ковачев" в Банско лежи мъж в безпомощно състояние. Установили самоличността му. Оказало се, че 67-годишният банскалия е пострадал след нанесен му побой. Той е настанен в МБАЛ-Разлог с фрактура на синус и хематоми и разкъсни рани в областта на тялото и главата.

В резултат на проведени незабавни действия е установен 33-годишният извършител Лючезар Загорчин. Той е с богато криминално минало. През 2017 година бе осъден за аналогично престъпление в условита на рецидив - закана за убийствои отвличане на непълнолетна ученичка. Измъчвал я в дома си - биел я, горял тялото й с цигаривлачил я за косата и краката. Загорчин е излязъл от затвора преди месеци. Прокуратурата ще поиска той да остане за дълго в ареста след снощния зверски побой.

Криминалисти от Благоевград са задържали 19-годишна. Обискирали жилището, което обитава и намерили една таблетка екстази. Количеството е 0,5 грама. Сезирана е прокуратурата в Благоевград.

 

Добавени коментари

Потресен публикува:
02 Юни 2023 | 20:32
Мястото на този рецидивист е само и единствено зад решетките. Той е опасен за обществото!

Добавете Вашия коментар

TOP