Беласица взе сенегалски голаджия

16 Юли 2019 | 08:58
0 коментара
Спорт

Сенегалският нападател Жустино Мендес се присъедини вчера към третодивизионния Беласица. 25-годишният футболист, който е юноша на португалския Портимонензе, е предложен на петричкия клуб от футболна агенция "Маркес".

Мендес за последно е играл в четвъртодивизионния Помбал в Португалия. Той ще получи шанс за изява в контролите на Бела до края на седмицата срещу арменския Гандзасар в петък и срещу Марек в събота.

Настъпи промяна в програмата за провеждане на контролни срещи на Беласица.

Вместо в сряда, 17 юли с украинския Олександрия, отборът от Петрич ще премери сили на стадион "Свети Петър" в петък, 19 юли, от 18.30 часа с шестия в елитното арменско първенство отбор на Гандзасар Капан.

Ден по-късно, на 20 юли от 11 часа, отново на стадион "Свети Петър", петричките футболисти ще излязат срещу отбора на Марек.

Единственият футболист, който засега не се готви наравно с колегите си, е завърналият се от отбора на Банско централен защитник Любомир Граминов, който получи контузия по време на мача, игран в изминалата събота срещу ФК Кюстендил, и бе заменен принудително. Той се готви на облекчен режим без топка до отшумяване на болката в бедрото му.

Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP