Банско става домакин на „Три Планини Хард Ендуро Банско 2022“

30 Юни 2022 | 17:46
4 коментара
Култура
Банско става домакин на  Три Планини Хард Ендуро Банско 2022

На 2 и 3 юли 2022г. град Банско е домакин на престижното състезанието по мотоциклетизъм „Три Планини Хард Ендуро Банско 2022“, част от BG X Enduro Championship.
Състезанието в Банско се утвърди като едно от най-атрактивните и посещавани кръгове в шампионата.
Тази година се очакват около 150 състезатели, които ще преодолеят изключително впечатляващи естествени и изкуствени препятствия.
Очаква Ви един страхотен уикенд с много адреналин, високи скорости и изключителни атракции на две колела. Забавленията са гарантирани, както за участниците, така и за зрителите.
Заповядайте!
 

Добавени коментари

По лозунгите ще ги познаете! публикува:
05 Юли 2022 | 23:14
Ще познаете кои са комплексираните,искам да кажам!Със всеки коментар се разкривате колко ви е умственият ви багаж.Напълно се покрива с лидера ви-Тиквата от Банкя! Ни остави,ни вземи!
До комплексарчетата публикува:
01 Юли 2022 | 08:37
Остави ги да плюят по Мацурев, те после първи ще се наредат да му се мазнат. На тия им казваме само едно - Мацурев - депутат, изяжте се от ЯД!Мацурев - депутат, изяжте се от ЯД!Мацурев - депутат, изяжте се от ЯД!Мацурев - депутат, изяжте се от ЯД! Мацурев - победа, а вие сте говеда!Мацурев - победа, а вие сте говеда!Мацурев - победа, а вие сте говеда!Мацурев - победа, а вие сте говеда!
Приятели драги! публикува:
01 Юли 2022 | 08:24
Приятели на Банско! Много хора завиждат на Мацурев за образованието, за успехите му и за това, че беше депутат в София. Но вместо да завиждате, помислете малко. Кой сега ни защитава града в парламента? Кой сега дава милиони за нас? Кадев ли? Разложкия адвокатин ли? Никой, драги, никой! Мацурев не слънце, не е божество. Но е човек, който милее за града си и за жителите на Банско! Човек, който промотира града ни навсякъде. Човек който дава, а не взима. Безсънните нощи в парламента няма кой да му признае и заплати, но резултата се видя - едно силно развито, богато Банско. Жалко, че вече града ни е изоставен. Нека дадем пак възможност на Мацурев да работи за нас! И да, без неговите усилия това събитие намаше да го има!
И това ви е от Сашо Мацурев! публикува:
30 Юни 2022 | 18:16
Помните ли? И това мероприятие ви е от него.И много още други неща.Е-е-х златни времена...А сега какво-нищо! Тупаме се в гърдите с чужди заслуги.Няма го онова време,когато в ранни зори ще видиш Сашо Мацурев развял буйни,къдрави коси-яхнал тротинетката и обикаля улиците да види кое до къде е стигнало...Сега без него Банско е едно голямо НИЩО! Ама сега като се върне в парламента?! Тогава ще видите какво става.Пак ще изгрее Слънцето над Банско.

Добавете Вашия коментар

TOP