Банско става домакин на престижното състезание по мотоциклетизъм

29 Юни 2022 | 10:28
2 коментара
Спорт
Банско става домакин на престижното състезание по мотоциклетизъм

На 2 и 3 юли Банско отновно е домакин на престижното състезание по мотоциклетизъм „Три Планини Хард Ендуро Банско 2022“, част от  BG X Enduro Championship. Стартовете от шампионата се утвърдиха като едни от най-атрактивните и посещавани спортни събития.  Тази година се очакват около 200 състезатели, които ще преодолеят изключително впечатляващи естествени и изкуствени препятствия.

Ендурокрос трасето за състезанието крие изненади за участниците и много емоции за публиката, споделят организаторите от Мото Дружина Банско. Те са впрегнали в подготовката на атрактивното състезание не само членовете на дружината, но и приятели и съмишленици от Банско и страната.

Очаква ни един страхотен уикенд  с много адреналин, високи скорости  както за участниците, така и за зрителите.

Добавени коментари

Да не забравяме! публикува:
29 Юни 2022 | 15:42
Да не забравяме и звънът на звънците,които клатеше на чардака! Правителството се разклати и ..."замириса на море". На наш Сашко пак му се запривижда депутатската банка! Да,ама НЕ! Тук не става дума ни за комунисти,ни за фашисти. Тази песен вече свърши.Тук вече става въпрос за знаещи и можещи,а Сашко не е нито от едните,нито от другите,колкото и лъскави етикети да му лепите от гербаджийския клуб.Огледайте се за ДРУГ!
Банско ЗА Мацурев! публикува:
29 Юни 2022 | 11:06
Приятели на ГЕРБ! Новината е страхотна, но да не забравяме и усилията, които нашият лидер Акександър Мацурев е полагал през годините за града ни! Без неговото съдействие този вид събития щяха да са невъзможни! Милиони за града ни с неговата помощ, храни и медицински средства по време на ковид кризата, помощи за десетки банскали в нужда! Банско е ГЕРБ! Банско е ЗА Мацурев! Победа Мацурев! Долу комунистите! Долу Путин и Слава Украйна!

Добавете Вашия коментар

TOP