Банско посрещна септември, но все още не изпраща лятото

01 Септември 2022 | 15:10
15 коментара
Култура
Банско посрещна септември, но все още не изпраща лятото

През целия месец жителите и гостите на града ще се радват не само на красотата му, но и на много събития.
Ето какви:
2-3 септември – „Традиции и изкуство” – демонстрации на грънчарство и българска бродерия, автентична народна музика
2- 4 септември – Кулинарен празник „Уникално Банско”
2-6 септември – изложба дърворезба Продължение”
3 септември – театрален спектакъл „Мъже под чехъл”
3-4 септември – Международно колоездачно състезание „По стъпките на римляните”
9-13 септември – изложба абстрактна живопис „Приказен свят” Disney Art
21-25 септември – Банско Филм Фест – Международен фестивал на планинарско и екстремно кино
23-25 септември – Планински маратон „Пирин Ултра”
23-27 септември – изложба на бродерия „Банско без грим”
26 септември – прожекция на фолклорния спектакъл „Земя на слънце и гранит“
27 септември – театрален спектакъл „Ключът за крепостта“
28 септември – „Да си думаме на бански“ – урок по родолюбие
28 септември – фото-изложба „Банско през обектива на детето“
28 септември – 70 години музейно дело в Банско – изложба
29 септември – концерт на Янек Мазулов и приятели
30септември – Европейски ден на спорта- децата на Банско спортуват
Отговорът на въпроса „Къде през септември?” е ясен!

Добавени коментари

Та още малко за дипломите... публикува:
02 Септември 2022 | 11:51
Има предложение да издигнем нова кандидатура от ГЕРБ.Това е Костадин Дунин.Той също обича Бойко Борисов.Всеки ден носи тениска с неговия образ.Похвално!Какво толкоз--момчето е неопетнено.Ама няма толкова дипломи.Като стане депутат и дипломи ще отима.Поне като тези на Мацурев.И той ще целува Бойко и ще докара пари за Банско.Може и на друг да подаде.Изкам да кажа,че "дипломите" НЕ правят индивида.Трябва и умствен багаж.А той не може да се скрие-прозира от всякъде!
Апокалипсис без Мацурев! публикува:
02 Септември 2022 | 10:46
Защо чертаете мрачни прогнози за Банско без този олигофрен Мацурев? А кой каза,че Тиквата от Банкя пак ще бъде "Господ"? И ще трябва да му се кляка? И точно от Мацурев? Това на какво ви прилича? Точно това е борбата-НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!! Никога Борисов,никога тези копои около него!Те съсипаха България!
Отговор: публикува:
02 Септември 2022 | 10:39
На гнусните реклами-"гнусни коментари! "Каквото повикало-такова се обадило!"
Банско е ГЕРБ! публикува:
02 Септември 2022 | 10:14
Тъй като много гнусни коментари видяхме, да ви обясним пък ние нещо на вас. Герб вкарва 4 депутата, помислете. Герб ще е в коалиция с някои, ясно е. От кандидатите на Герб само Мацурев е от Банско. Ами ако Мацурев не влезе в парламента, понеже вие го наказвате, като не е депутат тогава защо да се хаби и да съдейства и да се моли на Борисов за финансиране на града ни? Защо? Защо да работи за вас? Ами тогава човека няма да е депутат и ще си гледа своя бизнес и семейство! Това ли искате? Идват тежки времена, повярвайте, заведения ще фалират, фирми ще изчезват, непосилни цени и сметки! Ето за това трябва нашия град да има свой в парламента!
СЪС Мацурев Банско потъва! публикува:
02 Септември 2022 | 09:52
НЕ разбрахте ли,Мацуреви тролове?Мацурев НИТО е образован,НИТО е политик! Да де,той е набеден такъв от вас!Видяхме какво направиха и ПП-нищо.Впрочем за шест месеца успяха да разрушат "хубавите Бойкови магистрали".Ами като е толкова кадърен "кормчия" - да се кандидатира за президент.Може да е по-добър от тоя.За това не се ли бяхте сетили-ето ви идея!Разбрахме-Мацурев не го е страх да поеме дебелата депутатска заплата и да изпълнява поръчките на някой по-властен от него.Вие това не го ли разбирате или искате ние да ви повярваме в това,което не е за вярване?!Защо не отговаряте на въпроса от по-предния коментар-ЗА ХЛЕБОЗАВОДА? Само пример.Или -"Едно си баба знаяла-все си него баяла"
Банско! публикува:
02 Септември 2022 | 08:00
Без Мацурев Банско потъва! Не разбира те ли! Трябва образован и опитен политик като него да ни управлява от София! Видяхте какво направиха ПП! Време е опита да поеме кормилото на власта! Мацурев не го е страх да поеме отговорноста! Мацурев - ПОБЕДА!
Приятели на Бойко-нямате шанс! публикува:
01 Септември 2022 | 18:12
Като гледаме и слушаме какви ги ръси Бойко,та ни е ясно какви ще ги свърши и Мацурев. За всичко били виновни "някои други",ако бил той щяло да е "другояче".Ние сме кьорави какво става по цял свят,но не-той щял да води другояче!Ай сиктер бе,педераси!
Чуй бе,глупак! публикува:
01 Септември 2022 | 18:02
За "дипломите" на тоя малоумник-научихме! От къде са и как ги е придобил-също! За това ли да му завиждаме? Кой би завиждал на един болен мозък,който друго не може да работи,освен "депутат" и сега е впрегнал двама да у пишат едно и също-предизборни "лозунги"! А веднъж не отговори защо е купил хлебозавода и колко работни места е отворил там?Като е вкарал милиони в Банско /от джоба си/ колко работни места създаде и къде отидоха тези милиони?Кой го направи зам.кмет,кой го направи депут,кой го извади от калта? Сега още щеше да е барман и да мие чашите на баща си!Имал дипломи.Ами нали за това беше в Народното събрание-да си накупи!На големи простаци ни правите,бе изроди!Били сме завистници.Може ли да завиждаш на дриполь като Мацуревото келеме? Да,можете само вие,които му пишете подобни фалшиви хвалби и се надявате на неговата опека! Алал да ви е!Не му завиждаме,а не искаме да заблуждавате хората с несъстоятелни измишльотини за него!
До приятел публикува:
01 Септември 2022 | 17:52
Само ти ле свиркаджиьо,не знаеш, че тия дипломи са изтъркани от Зрънчо
Приятели на Банско! публикува:
01 Септември 2022 | 16:11
Завистници много, конкуренция - никаква! Когато си номер 1 никой не може да ти стъпи на малкия пръст! Колко от вас имат дипломите на Мацурев? Колко от вас имат бакалаварска степен по „Стопанско управление“ в Пловдивския университет? Колко от вас имат диплома за висше образование специалност „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София? Колко от вас имат диплома по „Национална сигурност“ и „Финанси“? Колко от вас са завършили българското училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“? Колко от вас са били два пъти общински съветник, заместник-кмет на Банско и депутат в Народното събрание? Мацурев НЯМА конкуренция! Мацурев е най - добрият избор за БАНСКО! ПОБЕДА! А вие - ИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЯД, клоуни такива!
Браво! публикува:
01 Септември 2022 | 16:11
Страхотна програма!Дано да имаме хубаво време,за да се насладим на подготвеното.Така че септември е изпълнен със хубави събития.Да видим какво ни очаква през октомври?! И най-вече на 2-ри.Да се надяваме на здрав разум и на 3-ти да се поздравим БЕЗ МАЦУРЕВ!!!
Банско публикува:
01 Септември 2022 | 16:02
Мръсно гербаджийско котило-ДПМ
Продължавайте така публикува:
01 Септември 2022 | 15:59
Само така - "Шанс за Банско","Шанс за Сашко","Шанс за Мижитурко"...Колкото повече пишете такива глупости за "човеко с тротинетката"-толкова повече ГУБИТЕ симпатии!Може би Мацурев ще е шанс за "някой",но НЕ и за Банско и обикновения банскалия.И знаем за кой е ШАНС!
Не на Мацурев публикува:
01 Септември 2022 | 15:23
Банско няма да гласува за този мошеник! Колкото и да ви се иска няма да стане депутат.Чао измами няма вече Сашко да краде а ще оре в нивите:))
Да дадем ШАНС за БАНСКО! публикува:
01 Септември 2022 | 15:19
Приятели на Банско, приятели на ГЕРБ! За нашия лидер Александър Мацурев е чест и отговорност отново да представлява община Банско и региона! За тази година и половина държавата ни бе съсипана, докарана до тежка и дълбока криза, с рекордна инфлация, а изграждането на стратегически инфраструктурни проекти за България спря! Нашият лидер Мацурев има опита, знае как и ще го направи! Ще защити родния си град Банско в тази криза! Банско има дълг към нашия лидер, който за две години успя да осигури милиони за нас, да раздаде дарения и тонове храна на нуждаещите се! Да дадем шанс за България, за област Благоевград, за Банско!

Добавете Вашия коментар

TOP