Банско посреща първия учебен ден с обновени пешеходни пътеки и маркировки

12 Септември 2022 | 12:13
4 коментара
Общество
Банско посреща първия учебен ден с обновени пешеходни пътеки и маркировки

Дейностите по подновяването на пътната маркировка започнаха в началото на месеца и за първия учебен ден всички пешеходни пътеки и маркировки на територията на Банско и Добринище ще бъдат обновени. Основната цел е да се подобри видимостта, безопасността на децата ни и да се изостри вниманието на шофьорите, преминавайки в близост до учебните заведения.

В района на училищата, в Банско и Добринище, до началото на учебната година ще бъдат изградени изкуствени неравности, чрез който ще се ограничи скоростта на преминаващите автомобили и намали риска от инциденти.

Нека шофираме внимателно! Да пазим децата и пешеходците!

Добавени коментари

Райна публикува:
14 Септември 2022 | 21:54
Хубаво е да се помисли за старите коли на паркинга до Пулчето който по закон не трябва да са там нямат номера и не плащат данъци. Общината да си свърши работата като ги махне от там
Точно така! публикува:
12 Септември 2022 | 12:49
Внимавайте кого пращате в парламента!!! Нека там да идат образовани и интелегентни люде! А не като герберският лидер от Банско с куп купени дипломи.Дипломите на образованите са защитени и заслужени,а не като неговите!С такива "лидери" не можем да бъдем истински горди банскалии!А бе,дръскачи,толкова ли не ви пропива в главите,та не "теглите" червената лента след глупавите си писания както го правят от Симитлия Стефчо и тези от възхода по български? Тези и тук ви надминаха!
Горд Банскалия! публикува:
12 Септември 2022 | 12:38
Приятели! Да пожелаем светли бъднини на нашите деца! Нашият лидер Александър Мацурев призовава - бъдете внимателни не само на пътя, но и кого пращате в парламента! Нека там да идат образовани и интелигентни хора! Опита който има нашият лидер, образованието, дипломите от престижни университети, от училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“ са гаранция, че в парламента ще отиде достоен представител на Банско!
И още... публикува:
12 Септември 2022 | 12:20
И с твърде амбициозен кандидат за депутат. Той лично ръководеше и участваше в маркирането на улиците,защото е активен участник в градското движение-използва екологично чисто електрическо моторно возило. Напред! Ще го изберем! Ако не сега-другите избори!

Добавете Вашия коментар

TOP