Банско почете Деня на независимостта

22 Септември 2020 | 10:57
4 коментара
Култура

В навечерието на светлата дата, Банско почете с венци и цветя държавническия акт на предците.

На 22-и септември България чества едно от най-значимите събития от новата си история. На тази дата през 1908 г. българската държава, една от най-старите в Европа, обявява своята независимост. България отново се появява на картата на Европа след петвековно османско владичество.

Добавени коментари

Тайфун публикува:
22 Септември 2020 | 21:25
Каквато културата на Кмета,такава и на гражданите. Образование на Кадев-полицейска школа!!!Коментарът повече излишен!!!
Баба Митра публикува:
22 Септември 2020 | 19:03
Можеш да бъдеш много образован човек, да посещаваш опера и балет, да обичаш театъра, и въпреки това да бъдеш много по-НЕкултурен и НЕвъзпитан от най-обикновения неук човечец. И това се проявява в отношението към хората. Не може някой, който обижда така грозно хората в Банско, да се има за еталон за култура. Това е просто жалко.
Банскалия публикува:
22 Септември 2020 | 14:44
Госпожо Венета Тенева, аз съм с две висши образования и съм банскалия. Работя в голяма международна компания, познавам лично и вашия приятел Икономов. Обиколил съм цял свят, посещавал съм и Кралската опера в Лондон. Простак ли съм???
Аз съм бурята! публикува:
22 Септември 2020 | 13:11
Яко изпростяване, якооо! Вие ли бе, пропадняци долни! Опорочихте този ден с фарса си от вчера! Да ви имам и некадърниците да ви имам! По-голям простак от банскалията няма! Толкоз!

Добавете Вашия коментар

TOP