Бански зет - Владимир Краузе е арестуваният с оръжие и наркотици днес край Симитли

15 Август 2016 | 18:29
3 коментара
Общество
Бански зет - Владимир Краузе е арестуваният с оръжие и наркотици днес край Симитли

Бански зет - Владимир Краузе е арестуваният с оръжие и наркотици днес край Симитли, съобщава репортер на Pirinsko.com

Владимир Краузе живее от няколко години в Банско, дошъл от София, за да си вземе булка от курортния град. Той пренасял в колата си над 4 килограма амфетамини, канабис, пистолети и бойни патрони.

Днес Краузе бе заварден на път към Банско, на разклона край Симитли. След добре планирана операция и сигнал, че той пренася наркотици ченгетата направиха клопка и Клаус падна в нея, съобщи Struma.com.

В специален тайник в багажника на джип "Мерцедес" са открити амфетамините, те били скрити в чанта с двойно дъно, канабисът също бил маскиран там. В багажника е открито и оръжието и бойните патрони. Незабавно трафикантът бе задържан. Разследването се наблюдава от прокуратурата, голямото количество дрога е минало по трасето от Благоевград към Банско. Дали доставчикът е софиянец или благоевградчанин тепърва ще се установява.

Според запознати амфетите са обект на сделка в София, но засега по темата официална информация няма. Предполага се, че става въпрос за организирана престъпна група, която местната полиция дебне отдавна.

Днешният арест е сериозен удар срещу трафика на наркотици в Пиринско. Припомняме, че напоследък амфетамините навлязоха в Банско и Разлог.

Работата на полицията продължава! 

Добавени коментари

Фики публикува:
16 Август 2016 | 00:00
Този торбалан е човек на Генерала . Много измислен герой само с гнили неща се занимаваше но явно е зел да пречи на някого и сега ще прекаря няколко годинки на топло . Поне приятелите му да помагат за децата да му гледат и жена му
Гошо публикува:
15 Август 2016 | 22:25
Айде Ване Гипс и тоо нареди!!!Ебах ве и доносниците Еринини,разчистиха терена да си продават те!Тия са топачи от 20-г,но и техният ред идва!!Тик-так-тик-так,нали така казваше преди да застрелят Донев,а Ване!!!
дара публикува:
15 Август 2016 | 18:37
тази свиня живее с пенка боцева и е голем измамник играе на едро коли багаш и що ли не

Добавете Вашия коментар

TOP