Бандерас купува за 2 млн. лв прокълнатото имение на Кубрат Пулев в Сапарева баня

15 Март 2017 | 05:50
0 коментара
Общество

Брокери докладваха пред „ШОУ”, че холивудският актьор Антонио Бандерас иска да купи къща в Сапарева баня. Звездата обожавал родината ни и често идвал тук по работа. Наши достоверни източници издават, че сред предложенията, които са му направени, е и имотът на топбоксьора Кубрат Пулев - имение за почти 2 милиона лева в полите на Рила планина.

Наскоро Бандерас посети родината ни, за да огледа терени за бъдещия си дом. Холивудската звезда се влюбил в Сапарева баня, където се очаква съвсем скоро да започнат и снимките на новия му филм. „Разбрахме за идването на звездата по време на браншова среща за туризма, която се проведе в Дупница“, коментираха от общинската администрация в града.

Бандерас толкова се влюбил в природата, че решил да си вземе имот там. И така попаднал на къщата на Пулев. Пресата избухна преди месец с новината, че Кубрат Пулев продава имението си.

От обявите в специализираните сайтове за имотни сделки става ясно, че за 3-етажната къща в Сапарева баня със застроена площ от 360 квадратни метра и 1.5 декара двор Кубрат Пулев иска 1.8 милиона лева. Баровската вила разполага с 3 обширни спални, 2 камини, външен басейн с минерална лечебна вода, две джакузита, зимна градина и просторни тераси, а местоположението на имота дава възможност за изглед към Рила планина.

Къщата е в близост и до Седемте рилски езера. Бандерас много искал имот именно в този район, затова има вариант да сключи сделката и скоро да се нанесе в дома на Пулев.  

Защо имотът е прокълнат? Запознати с фамилната история пък разкриха, че боксовият шампион взел категорично решение да се раздели с имението след серия от злополуки, свързани с имота. Пулев си внушил, че има лоша енергия, която се предава от бившия собственик - фалиралият местен бизнесмен Димитър Владимиров-Мите Френскио.

През далечната 2003 г. дупничанинът Мите се завърна от Париж заедно с 30 години по-възрастната от него аристократка Жаклин. Възрастната французойка сключи фиктивен брак с Владимиров и му осигури финанси, за да й вдигне къща край минералните извори в Сапарева баня. Французойката Жаклин инвестира над 2 милиона лева за покупка на земя и за изграждане на къщата, но почина малко след като имението бе завършено, твърдят запознати. В серия от жалби до прокуратурата Мите Френскио твърдеше, че Александър Васев – Кацов, известен с прякора Сашо Боксьора, го принудил силово да му прехвърли имота срещу мизерната сума от 30 000 лева.

Други обаче твърдят, че Владимиров заложил къщата на Кацов срещу заем от 300 000 лева, който не върнал навреме. Така след двегодишно чакане да му оправи борча, Сашо Боксьора принудил Мите Френскио да му прехвърли имота с договор за продажба. След което Сашо дава имението на безценица на своя приятел Кубрат Пулев.  

Костадин КОСТОВ, в. ШОУ

 

Добавете Вашия коментар

TOP