Бабяк засия като Малката Швейцария

16 Декември 2020 | 17:42
4 коментара
Общество

Село Бабяк в община Белица захвърли старите премени и се преобрази в модерно европейско населено място.

Новата визия на селцето, сгушено между Рила, Пирин и Родопите, се дължи на услията на общинския кмет Радослав Ревански. Амбициозният градоначалник направи показно как с много работа и воля може да се благоустроят и малките населени места.

Повече от половин век в Бабяк не беше правен ремонт и улиците ни приличаха на Кербала – осеяни с кратери, без асфалт, тъмни и потънали в кал. Сега не можем да се нарадваме на ремонта. Вече казват, че Бабяк е Малката Швейцария, каза кметът на селото Шемедин Бъсков.

В селцето са асфалтирани всички улици, с изключение на една-две, които ще се довършат през пролетта. Подменена е и канализационната мрежа. Но най-много местните жители се радват на обновения център на селото – изцяло ремонтирана е сградата на Народно читалище „Пробуда 2011“, малкият площад също е преобразен и навсякъде има LED осветление.

„Впечатлени сме от всичко хубаво, което се случи в селото ни, благодарение на общинския кмет Радослав Ревански и на местния управник Шемедин Бъсков. Впечатлени сме от екипа ви, харизмата и мотивацията, с които увличате. Това, което се прави с желание и средства за селото ни, от човек, който милее за Бабяк е най-хубавото. Вие и екипът ви, г-н Ревански, сте мечтаното управление от години. Грижите за града и селата са очевидни. Който не иска да види, никога няма да прогледне. Дерзайте“, написаха благодарни жители на Бабяк.

Кметът Радослав Ревански преобрази всички населени места в община Белица.

ilindenpres.bg

Добавени коментари

Лютви Х. публикува:
27 Юли 2023 | 15:29
2023 | 11:03 Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ...Спасете Якоруда...помощ..
Свобода публикува:
21 Юни 2022 | 14:39
А защо часовникът му е 20к на Радослав?
Жоро публикува:
17 Декември 2020 | 13:11
Ако иска Бабяк да го позлати,пак си е Бабяк.....припеци,чукари...
selski... публикува:
16 Декември 2020 | 18:24
Браво на кмета Ревански! Не само Бабяк, а всичко села в общината са като нови! Жив и здрав да е кмета, да има мнооого години успешно кметуване! Нека всички кметове видят, че с труд, упоритост и мноого търпение, всичко се постига!

Добавете Вашия коментар

TOP