B Разлог събраха 3560 лв. за храм Св.Св.Йоаким и Анна

29 Февруари 2024 | 14:17
0 коментара
Бизнес
Благоевград
B Разлог събраха 3560 лв. за храм Св.Св.Йоаким и Анна

Приключи 3-дневният благотворителен базар за мартенички!  С гордост и радост споделяме, че благодарение на Вашата подкрепа и щедрост успяхме да наберем сумата от 3560 лв.! Средствата ще бъдат преведени към Сдружение „Св. Св. Йоаким и Анна“ в полза на каузата за доизграждане храм „Св. Св. Йоаким и Анна“ в село Долно Драглище и по-специално за последната вноска за доплащане на вече поръчан иконостас.

 

Тази инициатива на доброто не би била възможена без обединените усилия на Исторически музей гр. Разлог, Сдружение „Бъдеще за Община Разлог“, кметството на с. Долно Драглище и членове от Сдружение „Св. Св. Йоаким и Анна“, както и с любезното съдействие на община Разлог, която ни предостави възможността да използваме пространството пред общината.


Огромни благодарности на всички трудолюбиви малки и големи творци и дарители, съмишленици, които изработиха различни и много на брой мартенички! Без Вашата подкрепа и ангажираност, днес нямаше да се поздравяваме с такъв висок успех!

И не на последно място, благодарим на всички, които се спряха при нас и въпреки огромната конкуренция, която ни заобикаляше, предпочетоха да закупят артикул от нашата масичка и да допринесат за каузата!

Благодарим ви за положителната енергия, добрите думи, за усмивките, с които ни дарявахте!  Нека продължаваме да раздаваме доброта и да подхранваме духа на общността ни!

Добавете Вашия коментар

TOP