„Азбука на доброто” в Банско

20 Октомври 2020 | 16:33
12 коментара
Култура

По инициатива на училищното ръководство и Обществения съвет на СУ „Неофит Рилски” - Банско беше учреден общоучилищен фонд за взаимопомощ. Той цели набиране на средства за подобряване условията в най-голямото училище в община Банско, за подпомагане на ученици в затруднено положение и за техни участия в национални или международни прояви.

Първите 1600 лева във фонда постъпиха от базара на централния площад в Банско, където учениците от СУ „Неофит Рилски” продаваха свои рисунки, изработени от тях декоративни предмети и много кулинарни изкушения. За поставяне начало на фонда за взаимопомощ беше избран денят на закрилника на българския народ Свети Иван Рилски. Талантливите деца на средното училище изнесоха концерт по случай празника и с надежда за по-добро утре.

Добавени коментари

ГИК публикува:
22 Октомври 2020 | 09:57
Аааа,не сте се сетили вярно.Ние сме зад Барякова!Да не добута децата,друг няма ги нарече таланти.В Банско сме на тишчо,карай да върви!Не закачайте Барякова,тя застава плътно зад фалша и посредствеността!Па и парите ще ги даде като диференцираното заплащанеЗа въпроси-към ГИК! .
Сетих се публикува:
21 Октомври 2020 | 18:33
Барякова нещо пак се замечта!!!Само дето ученическата й любов отсъства там от спектакъла!Мечти,мечти,надежди любовни...вместо да си погледне на какво дередже е училището!!!Изостанало отвсякъде...Банскалии нима им вярвате,децата на общинарите ще се облажат от парите,талантите никога не са насърчавани в това училище,чиято директорка е изпаднала в меланхолия и не може да преживее загубата на ученическата си любов!!!Вететооо,Вететооо,ти си виновна за тази пошлост!!!!
хаха публикува:
20 Октомври 2020 | 22:12
венетке сопри рачията ма
Другия запознат публикува:
20 Октомври 2020 | 21:43
Иска и се ама Джорко не я пуща оти че го оака па
До Запознатия публикува:
20 Октомври 2020 | 21:28
Е като си толкова запознат, тази вещица ще се връща ли тука да ни прави мизерии пак предизборно?
Запознатият публикува:
20 Октомври 2020 | 21:25
За съжаление познавам много добре тази госпожа - тя беше в общината дълги години. Основната и работа е да пише с фалшиви профили и да насажда омраза, това е стилът й (който не вярва - да и види фейсбука). Венета Тенева, добре че се махна от Банско, ти не се вписваше в ритъма и душата на града ни. Всеки го знае, дори и твоя Жоро.
Уф публикува:
20 Октомври 2020 | 21:20
Дърта вещицо пияна,майка ти де.ба и ку..ата майчина
Иван публикува:
20 Октомври 2020 | 21:11
Венета скрий се някъде и не се занимавай с нашия град - БАНСКО НЕ ТЕ ИСКА!
Банско публикува:
20 Октомври 2020 | 20:26
до бурята незнам кой или коя си ама да ти ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА
Криси публикува:
20 Октомври 2020 | 20:22
Толкова години живя сред нас, а сега така да плюе по децата ни . Венета, срам нямаш ти, никога повече да не си се върнала в нашия хубав град, не го заслужаваш! СРАМОТА! Как може жена на твоята възраст да пише така за едни дечица!
ЕХ, ВЕНЕТО публикува:
20 Октомври 2020 | 20:17
Тая па е пияна на мотика дъртата свиня! Венетооо знаем те в софия колко сама си ма тука твоите приятели ни разказват каква скука е живота ти . Да и твоята Поли чак почна да те плюва да знаеш скумрио
Аз съм бурята! публикува:
20 Октомври 2020 | 20:08
Алоууу, комунетата! Я стига с тоз социализАм бе! Оставете малките червени селячета да поживеят в пазарна икономика, че да си научат урока! Да ви имам и селските прояви да ви имам! ШАСЕМРЕОТСМЕХ! Много се забавлявам да ви гледам, честно! Айде у лево и да се махате, че вече ми се др@йфа от некадърници! Остава и „Онзи“ да почне да ви промотира жалкия пандемичен курорт!

Добавете Вашия коментар

TOP