Автомобил на Сигурност и обществен ред „кацна” пред ОД на МВР в Благоевград, граждани : „Стоицов, къде спиш?"

16 Декември 2017 | 17:29
2 коментара
Общество

Автомобил на Сигурност и обществен ред в Благоевград „кацна” пред сградата на ОД на МВР в областния център в следобедните часове на днешния ден.

Возилото остана на паркинг там няколко часа и предизвика недоволството на десетки благоевградчани, които заляха социалната мрежа с ядни коментари.

„Хей Хей Хей ... Значи за някой може, а? Брей брей брей ... Благоевград как ли ще го оправим? Като го изоставим?”, написа мъж от Благоевград.

Друг пък гневно изригна:

„Стоицов, къде спиш , на почивка ли отиде днеска? Преработи се май през седмицата, та реши да починеш, не те е срам. Много бързо отчете дейност, къде са патрулите ти, защо за някои да може, а за други да не може”, избухна той.

Трети пък сподели : " "Не се е*авайте с властта ... те са недосегаеми", веднага след него последваха и още коментари като : 

"  Всяка сутрин виждам как такситата, каращи служители от полицията, спират на пешеходната пътека. а там е непрекъсната линия. и май за всичкои не може, ама за наш'те хора..."

"Тия пичове освен семки да шлюпат, друго правят ли?", попита пък друг гражданин с недоумение.

Добавени коментари

потърпевш публикува:
17 Декември 2017 | 13:08
И Камбата и Манов и Стоицов и всички са един дол дренки, само угояване им дайте и си гледайте сеира после особено тоя Стоицов - само далавери върти подкупи и пари на черно събира работа за него нема, е затова целия град е хаос, щото не си върши работата тоя
козщк публикува:
17 Декември 2017 | 07:54
Обществен ред и сигурност се оглавява от баш специалиста на кмета Киро Манов. Щом е за него може всичко, ако требва и човек ше сгази и пак ще е на пътното платно. И при камбата е като при Б.Б. всичко се случва с неговата благословия. Затова всички въпроси към така наречения кмет-бандит.

Добавете Вашия коментар

TOP