Автомивките стават пицарии

24 Октомври 2023 | 15:26
0 коментара
Любопитно
България
Автомивките стават пицарии

Автомивките стават и пицарии. Масово обектите за почистване на коли отварят и заведения вътре, като много от тях подаряват храна или напитки. Една от офертите в момента е миене на автомобил и безплатна пица за 24 лв. вместо за 54 лв., показа проучване на „Телеграф“.

Услуга

Промоционалните услуги, сред които и безплатната пица, важат в определени часове. За миене и тестена вкусотия на пещ със съставки по избор за общо 24 лв. трябва да оставите возилото между 15 ч. и 19 ч. от понеделник до петък и между 9 ч. и 19 ч. в събота и неделя.

Офертата е валидна до 3 ноември. Не е включено почистване на багажници и жабки. Ако искате това, трябва да доплатите допълнително на място. Забранено е внасянето на храни и напитки в обекта, уточниха собствениците. Други автомивки предлагат безплатно кафе и вода, ако изчистим колата си при тях.

 

Цената за лек автомобил е 14 лв., за ван е 16 лв., а за джип – 18 лв. В тези тарифи влизат и кофеинова напитка с бутилка минерална вода. В момента има обявени и промоции за полиране на фарове, като услугата е намалена на 25 лв. от 35 лв. Външно почистване и нанасяне на полимер може да се резервира за 80 лв., намалено от 118 лв.

Кръчми

Все повече автомивки отварят и кръчми, защото по този начин привличат повече клиенти, обясниха собственици на такива обекти в София.

Идеята е човек да похапне, докато му чистят колата. Затова и тези автомивки обикновено са най-предпочитани и за да оставите возилото си в тях, трябва да запазите час ден по-рано, коментираха потребители. В други няма да ви искат резервация по-рано, но ще се наложи да чакате поне два-три часа, докато дойде ред за вашата кола.

Заради претовареността си освен ресторанти много автомивки обособяват и детски кътове.

Добавете Вашия коментар

TOP